Akbank chip para nasıl kullanılır?

RTX5080

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Akbank'tan dün mesaj gelmiş 250 TL chip para yüklendi diye. Uygulamaya girdim cidden de gelmiş. Yemek söylemek istiyorum bugün son günü puanın puanı nasıl kullanacağım? Önce yemeği söyleyip sonra uygulamadan chip para ile ödeye mi basmam lazım? 300 TL'lik yemek söyleyip 250 TL'lik puan ile ödeme yapabiliyor muyum? 3600 de mil puan var o mil ileride aynı şekil yemek söyleniyor mu? Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Mili bilmiyorum da chip parayı geçerli olan yerlerde kullanabilirsin. Mesela E-ticarette hepsiburada n11 pazarama Markette happycenter a101 gibi gibi. Bunlar benim bildiklerim. Daha fazla vardır illaki.
E ticaret sitelerinde kart bilgilerini girdikten sonra sağda solda chip para kullan çıkıyor ona tıklayınca kullanıyorsun. Marketlerde ise chip para kullanacağım diye söylersen halledersin.

Her sitede chip para geçmiyor. En son bir ara Hepsiburada ve N11'de geçiyordu. Mil puanlarını ise shop & miles sisteminden paraya çevirerek belirli sitelerde alışveriş yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…