XXBABAPRO Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Benim Akbank chip param var 500 TL, kullanmak istiyorum. wraith.com'dan alışveriş yapacağım. Onu kullanma şansım var mı acaba?
Merhaba. Benim Akbank chip param var 500 TL, kullanmak istiyorum. wraith.com'dan alışveriş yapacağım. Onu kullanma şansım var mı acaba?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.298 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Kredi kartında ise bu para alışverişi yapıp sonradan chip para ile öde yapabilirsin fakat banka kartında ise üye işyerlerinde sadece kullanabilirsin.
Kredi kartında ise bu para alışverişi yapıp sonradan chip para ile öde yapabilirsin fakat banka kartında ise üye işyerlerinde sadece kullanabilirsin.
Mordo RS Kilopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.590 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 Kredi kartı yoksa anlaşmalı yerlerde ödeme yaparken Chip parayı kullan seçeneğini işaretliyorsun. Nerelerde geçerli bilmiyorum ama ben Hepsiburada'da kullanıyorum.
Kredi kartı yoksa anlaşmalı yerlerde ödeme yaparken Chip parayı kullan seçeneğini işaretliyorsun. Nerelerde geçerli bilmiyorum ama ben Hepsiburada'da kullanıyorum.