Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Bu limit nedir, yani internet üzerinden taksitli ürün alamaz mıyım?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 1 Ocak 2024 #2 Format at knk dedi: Bu limit nedir, yani internet üzerinden taksitli ürün alamaz mıyım? Eki Görüntüle 2071413 Genişletmek için tıkla... İnternet harcamanız kapalı.
Format at knk dedi: Bu limit nedir, yani internet üzerinden taksitli ürün alamaz mıyım? Eki Görüntüle 2071413 Genişletmek için tıkla... İnternet harcamanız kapalı.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 Silinen üye dedi: İnternet harcamanız kapalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl açıyoruz açık diye biliyorum.
Silinen üye dedi: İnternet harcamanız kapalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl açıyoruz açık diye biliyorum.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 1 Ocak 2024 #4 Format at knk dedi: Nasıl açıyoruz açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kart'ı seçiniz aşağı kaydırın internet harcamaları vs olacaktır.
Format at knk dedi: Nasıl açıyoruz açık diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kart'ı seçiniz aşağı kaydırın internet harcamaları vs olacaktır.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #5 SS alamıyorum ama yurt dışı ve yurt içi içi internet alışverişi açık.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 1 Ocak 2024 #6 Format at knk dedi: SS alamıyorum ama yurt dışı ve yurt içi içi internet alışverişi açık. Genişletmek için tıkla... İnternet limitini kontrol edin, yapamaz iseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Format at knk dedi: SS alamıyorum ama yurt dışı ve yurt içi içi internet alışverişi açık. Genişletmek için tıkla... İnternet limitini kontrol edin, yapamaz iseniz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #7 Ya ürün almayacağım aslında ama yani dedim gibi internet üzerinden taksitli ürün alamam değil mi? Bu arada bende bilmiyorum ama Yapı Kredi adamdır neden yaptım bilmiyorum kredi kartı başvurusu yaptım adamlar direkt 28k limit verdiler. Son düzenleme: 1 Ocak 2024
Ya ürün almayacağım aslında ama yani dedim gibi internet üzerinden taksitli ürün alamam değil mi? Bu arada bende bilmiyorum ama Yapı Kredi adamdır neden yaptım bilmiyorum kredi kartı başvurusu yaptım adamlar direkt 28k limit verdiler.