Akbank kart şubeden alınamaz mı?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Dün akşam başvuru yaptım sonra şubeye gittim, şubedeki görevli evine gelecek dedi ama telefonuma böyle bir mesaj geldi. Görevliye güvenip eve geldim ama size de bir sormak istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230922-181318~3.png
    Screenshot_20230922-181318~3.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 229
Dün akşam başvuru yaptım sonra şubeye gittim, şubedeki görevli evine gelecek dedi ama telefonuma böyle bir mesaj geldi. Görevliye güvenip eve geldim ama size de bir sormak istedim.
Ordaki kartlar isimsiz, çoğu zaman şubelerde olmuyor. O yüzden bekleyin evinize gelsin. Eğer kredi kartı ise çabuk gelir.

Hocam limit neye göre hesaplanıyo şuan 5k limiti var kartımın bana acil nakit lazım da başka bir kart daha almam gerekiyo sanırım
Üniversite öğrencisi isen resmi limit 2000 lira. Maaş bankan Akbank ise maaşının 5-6 katı verebilir. Maaş bankan Akbank değilse de maaşın veya 2 katı kadar falan limit veriyorlar. Ama bazı bankalarda kefil ile limit artıyor. Müşteri temsilcisine sorun.

Üniversite öğrencisi isen resmi limit 2000 lira. Maaş bankan Akbank ise maaşının 5-6 katı verebilir. Maaş bankan Akbank değilse de maaşın veya 2 katı kadar falan limit veriyorlar. Ama bazı bankalarda kefil ile limit artıyor. Müşteri temsilcisine sorun.
Ben bir yere iş girişiminde bulunucam ona göre dolduruyorum da bana çıkmıyo gibi limit neden bilmiyorum ek iş olarak yapıcam şuanlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı