Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 5 Haziran 2024 #21 tuna0151 dedi: Yatırım hesabını kapat yazısı hâlâ duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben yatırım hesabımı tekrar açtım o yüzden bilmiyorum müşteri hizmetlerine kapattırdıysan kapanmıştır herhalde.
tuna0151 dedi: Yatırım hesabını kapat yazısı hâlâ duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben yatırım hesabımı tekrar açtım o yüzden bilmiyorum müşteri hizmetlerine kapattırdıysan kapanmıştır herhalde.
T tuna0151 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #22 Xraze dedi: Ben yatırım hesabımı tekrar açtım o yüzden bilmiyorum müşteri hizmetlerine kapattırdıysan kapanmıştır herhalde. Genişletmek için tıkla... Mkk ücreti vadesiz hesabından mi çekiliyor
Xraze dedi: Ben yatırım hesabımı tekrar açtım o yüzden bilmiyorum müşteri hizmetlerine kapattırdıysan kapanmıştır herhalde. Genişletmek için tıkla... Mkk ücreti vadesiz hesabından mi çekiliyor
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 6 Haziran 2024 #23 tuna0151 dedi: MKK ücreti vadesiz hesabından mi çekiliyor. Genişletmek için tıkla... İlk açtığımda oradan çekti bayağıdır çekmiyor ama.
tuna0151 dedi: MKK ücreti vadesiz hesabından mi çekiliyor. Genişletmek için tıkla... İlk açtığımda oradan çekti bayağıdır çekmiyor ama.
T tuna0151 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #24 Xraze dedi: İlk açtığımda oradan çekti bayağıdır çekmiyor ama. Genişletmek için tıkla... Vadesiz hesaba tıklayınca 3 nokta yan yana oraya tiklayinca en altta yatırım hesabı kapat yazısı sende de varmı
Xraze dedi: İlk açtığımda oradan çekti bayağıdır çekmiyor ama. Genişletmek için tıkla... Vadesiz hesaba tıklayınca 3 nokta yan yana oraya tiklayinca en altta yatırım hesabı kapat yazısı sende de varmı
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 6 Haziran 2024 #25 tuna0151 dedi: Vadesiz hesaba tıklayınca 3 nokta yan yana oraya tiklayinca en altta yatırım hesabı kapat yazısı sende de var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
tuna0151 dedi: Vadesiz hesaba tıklayınca 3 nokta yan yana oraya tiklayinca en altta yatırım hesabı kapat yazısı sende de var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
T tuna0151 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #26 Xraze dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine ne dedin sayıya tıklayın fln diyorlar la
Xraze dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine ne dedin sayıya tıklayın fln diyorlar la
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 6 Haziran 2024 #27 tuna0151 dedi: Müşteri hizmetlerine ne dedin sayıya tıklayın falan diyorlar la. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine bir şekilde bağlandım sonra beni yönledirdi şunu yap diye yaptım kapadım.
tuna0151 dedi: Müşteri hizmetlerine ne dedin sayıya tıklayın falan diyorlar la. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine bir şekilde bağlandım sonra beni yönledirdi şunu yap diye yaptım kapadım.
T tuna0151 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #28 Xraze dedi: Müşteri hizmetlerine bir şekilde bağlandım sonra beni yönledirdi şunu yap diye yaptım kapadım. Genişletmek için tıkla... Yatırım hesabınız kapandı die herhangi bi yerden mesaj geldimi
Xraze dedi: Müşteri hizmetlerine bir şekilde bağlandım sonra beni yönledirdi şunu yap diye yaptım kapadım. Genişletmek için tıkla... Yatırım hesabınız kapandı die herhangi bi yerden mesaj geldimi
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 6 Haziran 2024 #29 tuna0151 dedi: Yatırım hesabınız kapandı die herhangi bir yerden mesaj geldimi. Genişletmek için tıkla... Hayır.
tuna0151 dedi: Yatırım hesabınız kapandı die herhangi bir yerden mesaj geldimi. Genişletmek için tıkla... Hayır.
T tuna0151 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #30 Xraze dedi: Müşteri hizmetlerine bir şekilde bağlandım sonra beni yönledirdi şunu yap diye yaptım kapadım. Genişletmek için tıkla... Akbank mobil uzerinden mi yaptın işlemleri yoksa internet bankacılığındanmi
Xraze dedi: Müşteri hizmetlerine bir şekilde bağlandım sonra beni yönledirdi şunu yap diye yaptım kapadım. Genişletmek için tıkla... Akbank mobil uzerinden mi yaptın işlemleri yoksa internet bankacılığındanmi