Q quiker1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 264 10 Ağustos 2024 #1 Uzun süredir Akbank kullanıyorum arkadaşlar sizce güvenmeli miyim, başka bir banka tavsiyeniz var mı?
Uzun süredir Akbank kullanıyorum arkadaşlar sizce güvenmeli miyim, başka bir banka tavsiyeniz var mı?
relaxaiakos Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek computer engineering student 10 Ağustos 2024 #2 Yıllardır Akbank kullanıyorum bir problem yaşamadım henüz güvenmeli miyim derken neyi kastettiniz tam olarak ?
Yıllardır Akbank kullanıyorum bir problem yaşamadım henüz güvenmeli miyim derken neyi kastettiniz tam olarak ?
icantbreathe Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 901 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #3 Memnunsan kullanmaya devam edebilirsin.
Q quiker1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 264 10 Ağustos 2024 #4 relaxaiakos dedi: Yıllardır Akbank kullanıyorum bir problem yaşamadım henüz güvenmeli miyim derken neyi kastettiniz tam olarak relaxaiakos dedi: Yıllardır Akbank kullanıyorum bir problem yaşamadım henüz güvenmeli miyim derken neyi kastettiniz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Batma ihtimalini düşündüm.
relaxaiakos dedi: Yıllardır Akbank kullanıyorum bir problem yaşamadım henüz güvenmeli miyim derken neyi kastettiniz tam olarak relaxaiakos dedi: Yıllardır Akbank kullanıyorum bir problem yaşamadım henüz güvenmeli miyim derken neyi kastettiniz tam olarak? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Batma ihtimalini düşündüm.
relaxaiakos Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek computer engineering student 10 Ağustos 2024 #5 quiker1 dedi: Batma ihtimalini düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam milyoner değilsen veya faizinde milyonlar tutmuyorsan aşırı düşünülecek bir tarafı yok bence ama kafanda bir soru işareti varsa değiştir.
quiker1 dedi: Batma ihtimalini düşündüm. Genişletmek için tıkla... Hocam milyoner değilsen veya faizinde milyonlar tutmuyorsan aşırı düşünülecek bir tarafı yok bence ama kafanda bir soru işareti varsa değiştir.
Q quiker1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 264 10 Ağustos 2024 #6 Hangi bankayı tavsiye edersiniz? Milyoner değilim tabii ki
relaxaiakos Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek computer engineering student 10 Ağustos 2024 #7 quiker1 dedi: Hangi bankayı tavsiye edersiniz? Milyoner değilim tabii ki Genişletmek için tıkla... QNB Finansbank
quiker1 dedi: Hangi bankayı tavsiye edersiniz? Milyoner değilim tabii ki Genişletmek için tıkla... QNB Finansbank
Q quiker1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 264 10 Ağustos 2024 #8 Batması en düşük ihtimal olanda o mu?
Piastri Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 150 10 Ağustos 2024 #9 quiker1 dedi: Batması en düşük ihtimal olanda o mu? Genişletmek için tıkla... Akbank kolay kolay batmaz kafana takma sen orasını çok. Kullanmaya devam et.
quiker1 dedi: Batması en düşük ihtimal olanda o mu? Genişletmek için tıkla... Akbank kolay kolay batmaz kafana takma sen orasını çok. Kullanmaya devam et.
relaxaiakos Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek computer engineering student 10 Ağustos 2024 #10 quiker1 dedi: Batması en düşük ihtimal olanda o mu? Genişletmek için tıkla... İhtimalden değil o da çok yaygın kullanılıyor o yüzden.
quiker1 dedi: Batması en düşük ihtimal olanda o mu? Genişletmek için tıkla... İhtimalden değil o da çok yaygın kullanılıyor o yüzden.