Akbank online ödeme 3D Secure ekranında SMS/Juzdan seçtikten sonra ''Error has occured.'' diyor

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhabalar. Bütün sorunu anlattım yukarıda. Kartım bankamatik kartı. Akbankla gittik konuştuk. Sorun bizde değil operatörünüzde dediler. Gittik operatörle konuştuk, aradık. Dedikleri her şeyi yaptık ama sorun aynı. 1 yıl önce benle aynı sorunu yaşayan arkadaşta konu açmış ama ban yemiş bir şey soramıyorum arkadaşa. Ulaşamıyoruzda malum.
Ne yapmam gerekiyor nasıl çözebilirim bu durumu? Her sitede oluyor 3D Secure'a yönlendiren.

@stuoh @stouh

@stuoh

Son düzenleme:
Hocam bende aynı işlemleri gerçekleştirmiştim ancak herhangi bir çözüme hala daha ulaşabilmiş değilim. Ödeme ekranında telefon numaram gözükmüyordu o konuda'da yardımcı olamadılar, Ödeme işlemleri Akbank kartım ile yapamıyorum ne yazıktır ki.

Anladim hocam cozumu yok yani. Siz gorustunuz mu şubeyle? Ne dediler? Bir de bu olay neyden sonra oldu yani ben onceden alisveris yapabiliyordum 3D secure ile bir anda bu sorun ortaya cikti. Sim kilidi falan her seyi denedim. Sorun kesinlikle bankayla alakali ona karar verdim.

Hocam banka hesabı yaklaşık 1 yıl önce açtım ve açtığım ilk günden beri bu problemi yaşıyordum şube biz ilgilenemiyoruz maalesef gibi bir tavırla canlı desteğe yönlendirmişti canlı destek ise herhangi bir problem göremiyorum, başka cihazdan deneyin gibi saçma bir öneri vermişti ve daha sonra uğraşmadım açıkçası ama bu problemi yaşayan kimse yok gibi gerçekten çok ilginç.

Ben de başta Papara açacaktım ama bizimkilere laf dinlemediği için illa Akbank'tan açtırdılar. Yaşadığımız sorun bu, çözüm yok. Koskoca Sabancı'nın bankasının şubesi çözüm bulamıyor. Şaka gibi.

şu an düzeldi mi peki? Error has occured diyor mu artık?

Bende bi kere daha olmuştu aslında 3 gün sonra düzelmişti

hücresel veriniz açıkken deneyebilir misiniz? Ben şu an yapamıyorum internetim bitti.

Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum, kart yeni geldi ve önceki kartta herhangi bir sorun yok. Müşteri hizmetlerini aradım kartınızda herhangi bir sorun yok dediler.

Kullanmaya çalıştığım karta sanal kart oluşturup harcama yapmayı denedim ve harcama gerçekleşti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…