YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 Papara'ya 400 TL para yatiracaktim ancak sadece 200TL olarak gözüktü. Yatırdığım para bende paralar bukulu falan kalmıştır diye paranın iade edileceğini düşündüm ancak hiçbir şekilde geri verilmedi. Direkt fişi verdi ve işlemi bitirdi. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
Papara'ya 400 TL para yatiracaktim ancak sadece 200TL olarak gözüktü. Yatırdığım para bende paralar bukulu falan kalmıştır diye paranın iade edileceğini düşündüm ancak hiçbir şekilde geri verilmedi. Direkt fişi verdi ve işlemi bitirdi.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 29 Kasım 2022 #2 Buraya yazmadan önce bankayı aradınız mı?
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 29 Kasım 2022 #3 Bildiğim kadarıyla giren paralardan, saatten ve kameradan olayı araştırabilirler. Müşteri hizmetleri benzeri yerler ile iletişime geçin.
Bildiğim kadarıyla giren paralardan, saatten ve kameradan olayı araştırabilirler. Müşteri hizmetleri benzeri yerler ile iletişime geçin.
YArifK Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #4 427036 dedi: Bildiğim kadarıyla giren paralardan, saatten ve kameradan olayı araştırabilirler. Müşteri hizmetleri benzeri yerler ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... aynştaynX dedi: Buraya yazmadan önce bankayı aradınız mı? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam geri alacak misim bugün veya yarın konuştum müşteri hizmetleriyle.
427036 dedi: Bildiğim kadarıyla giren paralardan, saatten ve kameradan olayı araştırabilirler. Müşteri hizmetleri benzeri yerler ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... aynştaynX dedi: Buraya yazmadan önce bankayı aradınız mı? Genişletmek için tıkla... Oldu hocam geri alacak misim bugün veya yarın konuştum müşteri hizmetleriyle.