Akbank Vadesiz Hesap Cüzdanı Kaybetme

Hasan Esad Göl

Kilopat
Daha fazla  
Lise 2.sınıf öğrencisiyim bu sene Mayıs-Eylül döneminde staja başlayacağım.
Çalışacağım işletme benden Akbank'tan vadesiz TL hesabı açtırmamı istedi. Bende açtım fakat evraklarımı iş yerine teslim ettikten sonra hesap defterimi kaybetmiştim.
Hiç bir yerde bulamıyorum daha kötüsü içinde nüfus cüzdanı fotokopisi var. Allah'tan yeni kimlik için başvuru yaptım o kimliğim geçerliliğini kaybedecek. Kusura bakmayın fazla uzattım sorum şu: Banka hesap cüzdanımı ve kimlik fotokopimi kullanarak benim hesabımdaki parayı çekerler mi bide; Akbank'a gitsem yeni hesap defteri verirler mi?

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun kardeşim. Banka hesap cüzdanın ve kimlik fotokopin ile hesabındaki parayı çekemezler. Hesap cüzdanı para çekmek için gerekli bir evrak değildir. Hiç bir banka kimlik aslı olmadan, aslı olsa bile o kimlik ile kişi uyuşmuyorsa ödeme yapmaz. Kolay gelsin.

Geçmiş olsun kardeşim. Banka hesap cüzdanın ve kimlik fotokopin ile hesabındaki parayı çekemezler. Hesap cüzdanı para çekmek için gerekli bir evrak değildir. Hiç bir banka kimlik aslı olmadan, aslı olsa bile o kimlik ile kişi uyuşmuyorsa ödeme yapmaz. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim iyi forumlar içimi rahatlattınız

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı