Çözüldü Akbank veli izinli hesapta ebeveyn kontrolü var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

D3m1r0

Hectopat
Daha fazla  
Yarın babamla Akbank kartı çıkarmaya gideceğiz, veli izinli şeklinde. Bu veli izinli hesapta babam herhangi bir ebeveyn kontrolü vs. gibi şeylerle benim hesabıma bakabiliyor mu veya kontrol edebiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Babanız “yasal temsilci” olarak hem hesabınızı görebilir hem de banka kartı ve harcama limitlerinizi yönetebilir; ancak sizin kişisel şifre ve PIN’lerinize erişimi yoktur.
Babanız “yasal temsilci” olarak hem hesabınızı görebilir hem de banka kartı ve harcama limitlerinizi yönetebilir; ancak sizin kişisel şifre ve pın'lerinize erişimi yoktur.

Yani kendi telefonundan Akbank'a falan girip benim harcamalarıma bakabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın babamla Akbank kartı çıkarmaya gideceğiz, veli izinli şeklinde. Bu veli izinli hesapta babam herhangi bir ebeveyn kontrolü vs. gibi şeylerle benim hesabıma bakabiliyor mu veya kontrol edebiliyor mu?
Akbankta ebeveyn kontrolü yok, hatta diğer bankalarda da yok. Hatta babanız tek başına Akbanka gittiği zaman bile bu bilgileri göremez siz olmadan. Sadece kapattırabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı