Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 15 Ocak 2020 #11 OrganikYumurta dedi: Non-heme iron is derived from plants and iron-fortified foods and is less-well absorbed Less-well absorbed kısmından bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... less well emilmemek değil görece daha az emilir ki makalede ne kadar ya da insan ihtiyacına göre ne miktarda gibi bir bilgi yok dikkat ettiyseniz.
OrganikYumurta dedi: Non-heme iron is derived from plants and iron-fortified foods and is less-well absorbed Less-well absorbed kısmından bahsetmiştim. Genişletmek için tıkla... less well emilmemek değil görece daha az emilir ki makalede ne kadar ya da insan ihtiyacına göre ne miktarda gibi bir bilgi yok dikkat ettiyseniz.
O OrganikYumurta Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #12 Andar Han dedi: less well emilmemek değil görece daha az emilir ki makalede ne kadar ya da insan ihtiyacına göre ne miktarda gibi bir bilgi yok dikkat ettiyseniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın düzelttim ifademi yukarıda
Andar Han dedi: less well emilmemek değil görece daha az emilir ki makalede ne kadar ya da insan ihtiyacına göre ne miktarda gibi bir bilgi yok dikkat ettiyseniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın düzelttim ifademi yukarıda
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 15 Ocak 2020 #13 OrganikYumurta dedi: Kusura bakmayın düzelttim ifademi yukarıda Genişletmek için tıkla... Kusur ne demek, bildiğimizden eminlik anında kusura saparız, konuşmayı bilenle her türlü orta yol bulunur. Terbiyesizlik ettiysem siz kusura bakmayın.
OrganikYumurta dedi: Kusura bakmayın düzelttim ifademi yukarıda Genişletmek için tıkla... Kusur ne demek, bildiğimizden eminlik anında kusura saparız, konuşmayı bilenle her türlü orta yol bulunur. Terbiyesizlik ettiysem siz kusura bakmayın.
Ersin Erken Decapat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 57 Yer MUĞLA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #14 Bende de var akdeniz anemisi ve sigara kullanıyorum.
O OrganikYumurta Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #15 Hayatınıza etkisi nedir peki ? Çok yoruluyormusunuz mesela ? Yada hiç kan yapıcı vitamin mineral kullanmak zorunda kaldınız mı ?
Hayatınıza etkisi nedir peki ? Çok yoruluyormusunuz mesela ? Yada hiç kan yapıcı vitamin mineral kullanmak zorunda kaldınız mı ?
Ersin Erken Decapat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 57 Yer MUĞLA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #16 Çabuk yorulmak dışında olumsuz bir etkisini hissetmedim. Doktorun bana tavsiyesi dalak yemek olmuştu. Herhangi bir ilaç kullanmadım şimdiye kadar.
Çabuk yorulmak dışında olumsuz bir etkisini hissetmedim. Doktorun bana tavsiyesi dalak yemek olmuştu. Herhangi bir ilaç kullanmadım şimdiye kadar.
O OrganikYumurta Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 64 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2020 #17 Ersin Erken dedi: Çabuk yorulmak dışında olumsuz bir etkisini hissetmedim. Doktorun bana tavsiyesi dalak yemek olmuştu. Herhangi bir ilaç kullanmadım şimdiye kadar. Genişletmek için tıkla... Günde kaç dal içiyorsunuz peki hangi marka ? Sarma sigara falan kullaniyormusunuz malum sigara fiyatları?
Ersin Erken dedi: Çabuk yorulmak dışında olumsuz bir etkisini hissetmedim. Doktorun bana tavsiyesi dalak yemek olmuştu. Herhangi bir ilaç kullanmadım şimdiye kadar. Genişletmek için tıkla... Günde kaç dal içiyorsunuz peki hangi marka ? Sarma sigara falan kullaniyormusunuz malum sigara fiyatları?
Ersin Erken Decapat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 57 Yer MUĞLA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #18 Günde yarım paket Camel White içiyorum...