T tekteker057 Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Akdeniz Üniversitesi, makine (2 yıllık) bölümü kazandım. Akdeniz Üniversitesi nasıldır, okunur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Wetttt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 1.387 Çözümler 3 19 Ağustos 2023 #2 Bildiğim kadarıyla Türkiye'nin en büyük ve en çok öğrencisi olan üniversitelerinden birisi ve daha da önemlisi Antalya'da. Kötü olsa o kadar öğrencisi olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
Bildiğim kadarıyla Türkiye'nin en büyük ve en çok öğrencisi olan üniversitelerinden birisi ve daha da önemlisi Antalya'da. Kötü olsa o kadar öğrencisi olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 19 Ağustos 2023 #3 Şehir dışından geleceksen iki yıllık için masraf yapmak gereksiz.
Ömer Naz Picopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 174 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 7th - GTX 1050 TI - 16GB RAM - Ne Kadar Lazımsa O Kadar SSD Cinsiyet Erkek Meslek Brogrammer 19 Ağustos 2023 #4 tekteker057 dedi: Akdeniz Üniversitesi, makine (2 yıllık) bölümü kazandım. Akdeniz Üniversitesi nasıldır, okunur mu? Genişletmek için tıkla... Makine bölümüyse kötü, 2 yıllıksa daha kötü, hem makine hem teknik değilse çok çok daha kötü, agresif algılama lütfen.
tekteker057 dedi: Akdeniz Üniversitesi, makine (2 yıllık) bölümü kazandım. Akdeniz Üniversitesi nasıldır, okunur mu? Genişletmek için tıkla... Makine bölümüyse kötü, 2 yıllıksa daha kötü, hem makine hem teknik değilse çok çok daha kötü, agresif algılama lütfen.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Ağustos 2023 #5 Şevkini kırmak istemem ama şehir dışı ise önlisans için oraya gidip maddi kayıpların yerine aof okuyup işe güce bakman daha mantıklı.
Şevkini kırmak istemem ama şehir dışı ise önlisans için oraya gidip maddi kayıpların yerine aof okuyup işe güce bakman daha mantıklı.
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #6 THE_MILLER dedi: Şevkini kırmak istemem ama şehir dışı ise önlisans için oraya gidip maddi kayıpların yerine aof okuyup işe güce bakman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Konudan bağımsız ÖSYM'ye nasıl girdiniz
THE_MILLER dedi: Şevkini kırmak istemem ama şehir dışı ise önlisans için oraya gidip maddi kayıpların yerine aof okuyup işe güce bakman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. Konudan bağımsız ÖSYM'ye nasıl girdiniz
Ömer Naz Picopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 174 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 7th - GTX 1050 TI - 16GB RAM - Ne Kadar Lazımsa O Kadar SSD Cinsiyet Erkek Meslek Brogrammer 19 Ağustos 2023 #7 THE_MILLER dedi: Şevkini kırmak istemem ama şehir dışı ise önlisans için oraya gidip maddi kayıpların yerine aof okuyup işe güce bakman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hayatı görmüş yaşamış bu adam.
THE_MILLER dedi: Şevkini kırmak istemem ama şehir dışı ise önlisans için oraya gidip maddi kayıpların yerine aof okuyup işe güce bakman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hayatı görmüş yaşamış bu adam.
T tekteker057 Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #8 264523 dedi: Şehir dışından geleceksen iki yıllık için masraf yapmak gereksiz. Genişletmek için tıkla... 2 yıllık bitirdikten sonra DGS'ye girip 4 yıllık makine mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum.
264523 dedi: Şehir dışından geleceksen iki yıllık için masraf yapmak gereksiz. Genişletmek için tıkla... 2 yıllık bitirdikten sonra DGS'ye girip 4 yıllık makine mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum.
Ömer Naz Picopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 174 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 7th - GTX 1050 TI - 16GB RAM - Ne Kadar Lazımsa O Kadar SSD Cinsiyet Erkek Meslek Brogrammer 19 Ağustos 2023 #9 tekteker057 dedi: 2 yıllık bitirdikten sonra DGS'ye girip 4 yıllık makine mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Onun yerine 1 sene mezuna kalsan nasıl olur? Senin için faydalı olursa öyle yap bence.
tekteker057 dedi: 2 yıllık bitirdikten sonra DGS'ye girip 4 yıllık makine mühendisliğine tamamlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Onun yerine 1 sene mezuna kalsan nasıl olur? Senin için faydalı olursa öyle yap bence.
ardaozalp74 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #10 Ömer Naz dedi: Onun yerine 1 sene mezuna kalsan nasıl olur? Senin için faydalı olursa öyle yap bence. Genişletmek için tıkla... DGS yapsa faydalı olmaz mı?
Ömer Naz dedi: Onun yerine 1 sene mezuna kalsan nasıl olur? Senin için faydalı olursa öyle yap bence. Genişletmek için tıkla... DGS yapsa faydalı olmaz mı?