Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Nasıldır?

TonyRogers

Hectopat
Daha fazla  
Burada okuyan veya bilgisi olan kişiler için soruyorum; üniversitenin kampüs ortamı, eğitim kalitesi, yurt imkânları, etkinlikler vb. hakkında aydınlatabilir misiniz? 7530 sıralama 520 puanım var. En çok istediğim üniversite şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben de bu sene girdim nereyi tercih ettin ben çukurovayı tercih ettim

kolay gelsin yks nasıl ilerledin bu kadar iyi bir sırlama yapmanı neye borçlusun

kolay gelsin yks nasıl ilerledin bu kadar iyi bir sırlama yapmanı neye borçlusun
Hocam biraz geç gördüm kusura bakma. Yine de yazayım öyle mucizevi bir öneri yok sadece süreklilik önemli. Az da olsa sürekli çalışmak.

Hocam biraz geç gördüm kusura bakma. Yine de yazayım öyle mucizevi bir öneri yok sadece süreklilik önemli. Az da olsa sürekli çalışmak.

Tıp fakültesini çok istiyorum ama mental olarak bittim bu sene 2 mezuna kalmıştım şu an Akdeniz tıp gelir mi bilmiyorum sence vazgeçmeli miyim yoksa hayallerimin peşinden mi gitmeliyim ya da tercih yaptığı kıtık öhö düzelince bir daha mı hazırlanmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…