misaa Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 101 Yer Otakuların olmadığı yer 30 Ekim 2020 #1 Bu forumda böyle mi konu açabilir miyim bilmiyorum Ecchi sonuçta, eğer moderatörler uygun görmezse silebilir . Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Bu forumda böyle mi konu açabilir miyim bilmiyorum Ecchi sonuçta, eğer moderatörler uygun görmezse silebilir .
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ekim 2020 #2 Ikisi de cop, ensest seven insanlarin waifulari oluyor genelde. Ecchi izleyen insanlarin pek dogru duzgun insanlar oldugu soylenemez gerci.
Ikisi de cop, ensest seven insanlarin waifulari oluyor genelde. Ecchi izleyen insanlarin pek dogru duzgun insanlar oldugu soylenemez gerci.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Ekim 2020 #3 Ben Akeno derim bu karşılaştırmada. İkisini de pek beğenmedim.
Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 30 Ekim 2020 #4 Highschool DxD'yi çok sevdiğim söylenemez fakat Akeno'nun çizimleri ve kişiliği daha çok hoşuma gidiyor.
Highschool DxD'yi çok sevdiğim söylenemez fakat Akeno'nun çizimleri ve kişiliği daha çok hoşuma gidiyor.
BenGeriDöndüm Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 30 Ekim 2020 #5 efedesu dedi: Ikisi de cop, ensest seven insanlarin waifulari oluyor genelde. Ecchi izleyen insanlarin pek dogru duzgun insanlar oldugu soylenemez gerci. Genişletmek için tıkla... Hocam "cop" nedir? baktım ama düzgün bir cevap bulamadım.
efedesu dedi: Ikisi de cop, ensest seven insanlarin waifulari oluyor genelde. Ecchi izleyen insanlarin pek dogru duzgun insanlar oldugu soylenemez gerci. Genişletmek için tıkla... Hocam "cop" nedir? baktım ama düzgün bir cevap bulamadım.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ekim 2020 #6 BenGeriDöndüm dedi: Hocam "cop" nedir? baktım ama düzgün bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla...
BenGeriDöndüm dedi: Hocam "cop" nedir? baktım ama düzgün bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla...
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Ekim 2020 #7 BenGeriDöndüm dedi: Hocam "cop" nedir? baktım ama düzgün bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Çöp yazmış, İngilizce klavyenin gazabına uğramış sanırım.
BenGeriDöndüm dedi: Hocam "cop" nedir? baktım ama düzgün bir cevap bulamadım. Genişletmek için tıkla... Çöp yazmış, İngilizce klavyenin gazabına uğramış sanırım.
UluElusa Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer 姑苏蓝氏 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ekim 2020 #8 Akeno tekte alır.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 2 Kasım 2020 #9 Rias. Yüzü, göz rengi, saç şekli veya rengi, memeleri, kalçası, bacakları diye uzar. Daha doğrusu güzelliği hoşuma gidiyor. @Samotne Ciasteczka sorması ayıptır Akeno'nun neresi güzel?(Yüzü pek hoşuma gitmiyor.) efedesu dedi: Ikisi de cop, ensest seven insanlarin waifulari oluyor genelde. Ecchi izleyen insanlarin pek dogru duzgun insanlar oldugu soylenemez gerci. Genişletmek için tıkla... Yapma ya Yuri/Yaoi izleyen kişinin bunu söylemesi komik.
Rias. Yüzü, göz rengi, saç şekli veya rengi, memeleri, kalçası, bacakları diye uzar. Daha doğrusu güzelliği hoşuma gidiyor. @Samotne Ciasteczka sorması ayıptır Akeno'nun neresi güzel?(Yüzü pek hoşuma gitmiyor.) efedesu dedi: Ikisi de cop, ensest seven insanlarin waifulari oluyor genelde. Ecchi izleyen insanlarin pek dogru duzgun insanlar oldugu soylenemez gerci. Genişletmek için tıkla... Yapma ya Yuri/Yaoi izleyen kişinin bunu söylemesi komik.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Kasım 2020 #10 Nakerosu dedi: Yapma ya Yuri/Yaoi izleyen kişinin bunu söylemesi komik. Genişletmek için tıkla... Ben de bundan keyif aliyorum, var mi itirazin? He, varsa su kosede kafana atarim. Itirazin varsa soyle! Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Nakerosu dedi: Yapma ya Yuri/Yaoi izleyen kişinin bunu söylemesi komik. Genişletmek için tıkla... Ben de bundan keyif aliyorum, var mi itirazin? He, varsa su kosede kafana atarim. Itirazin varsa soyle!