L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 N11 üzerinden en uygun satan bu satıcı. Sizce güvenilir mi daha önce bu mağazadan alışveriş yapan oldu mu?
N11 üzerinden en uygun satan bu satıcı. Sizce güvenilir mi daha önce bu mağazadan alışveriş yapan oldu mu?
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.409 Çözümler 2 29 Aralık 2022 #2 Anker markasıysa en iyi satıcılardan birisidir güvenerek alabilirsin. En ufak sorunda tamir yerine direk değişim sağlıyorlar teknik servisi çok iyi.
Anker markasıysa en iyi satıcılardan birisidir güvenerek alabilirsin. En ufak sorunda tamir yerine direk değişim sağlıyorlar teknik servisi çok iyi.
L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #3 Okan17 dedi: Anker markasıysa en iyi satıcılardan birisidir güvenerek alabilirsin. En ufak sorunda tamir yerine direk değişim sağlıyorlar teknik servisi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam Anker demedim, Aker.
Okan17 dedi: Anker markasıysa en iyi satıcılardan birisidir güvenerek alabilirsin. En ufak sorunda tamir yerine direk değişim sağlıyorlar teknik servisi çok iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam Anker demedim, Aker.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.409 Çözümler 2 29 Aralık 2022 #4 LehMecun dedi: Hocam Anker demedim, aker. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış okumuşum.