AKG Type-C vs EarPods USB-C

AYC

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Nükleer Mühendisi, Oyun Geliştiricisi, Oyun Yayıncısı
Oyun için iPad Pro'da hangisi daha iyi olur? Veya farklı bir kulaklığa mı yönelsem?
Tam konu açacaktım senin konunu gördüm, mesajları takip edip sonuca bakıp karar vereceğim bende.

Oyun için iPad Pro'da hangisi daha iyi olur? Veya farklı bir kulaklığa mı yönelsem?
Tam konu açacaktım senin konunu gördüm, mesajları takip edip sonuca bakıp karar vereceğim bende.

Ben genel olarak Windows'ta kullanıyorum bazen Tab S9 Ultra'da kullanıyorum. Windows'ta ses seviyesi daha yüksek, Thunderbolt 3 portuna taktığım için olabilir. AKG kulaklıkta lastikli olduğu için pasif gürültü engelleme var, bassları çok iyi. Elimdeki 1.5 senelik ve günde 10 saatten fazla kullanıldı, hala çalışıyor sadece kumandasının üst kısmı kırıldı.

Oyun için AKG'yi öneririm, lastik dışarıdan gelen sesleri biraz engellediği için daha iyi bir seçenek oyun için. Üstüne oyunun sesi de eklenince hiç ses duymuyorsun dışarıdan. Mutlaka Samsung'un kendi sitesinden veya D&R gibi resmi satıcılardan satın al çünkü sahteleri yarı fiyatına satılıyor. Ayrıca kulaklık kişisel bir aksesuar olduğu için kutusunu açtıktan sonra iade edemezsin.

EarPods'u satın aldım, AKG alın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı