Arkadaşlar selam!
Şöyle 700 TL civarlarına (Max 1000) kablosuz bir kulaklık arıyorum genelde sınıf ortamında kullanacağım pasif gürültü engellemesi yeterli olsun istiyorum JBL Tune 510BT düşündüm uzun süre ancak MediaMarkt'ta deneyimlediğimde Tune 560'dan özellikle ses yüksekliği olarak çok geride olduğunu fark ettim ancak teknik özellikleri aynıydı sizce bu noktada hatalı bir değerlendirme mi yaptım? Hatalı değerlendirme yaptığımı düşündüğüm için samimiyetim olan bir çalışana da denettim o da benimle aynı düşündü sizce algıma mı geldi ikisini de deneyimleyenler bir cevap verirse çok sevinirim.- JBL konusunda bir diğer şüphem herkeste olması nedeniyle tasarımını çok sevmeme rağmen soğumuş olmam.
Diğer ihtimallerse Anker Q10 ses kalitesini çok övüyorlar ancak çok kalitesiz durduğu ve kaba olduğu için sıcak bakmıyorum.
TaoTronics soundsourge 85 modeliyse tipi kabul edilebilir ses kalitesi iyi (ANC'si dahil deneyimledim beğendim)ancak 850TL fiyatı var Anker 500TL aradaki fiyat farkına değer mi sizce?
AKG Y500 hiç deneyimlemedim ancak AKG'den kötü ürün çıkmıycanı düşünüyorum kullananlar yorumlarsa çok sevinirim.
Uzun bir yazı oldu şimdiden çok teşekkürler.