Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 12 Ağustos 2020 #11 Focal Fossa dedi: İntel'in geliştirmiş olduğu bir dağıtım. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcim var, ben elendim. Neyse denemekten zarar gelmez dediğiniz gibi. TakeshiKovacs1903 dedi: Elemantry os gayet akici bi macos tarzi var Genişletmek için tıkla... Denemiştim arayüzü pek sevmedim. Kerem00 dedi: MX Linux Genişletmek için tıkla... Bunu duymuştum çok sade ve güzel idi deneyeceğim bunu da. Kerem00 dedi: SparkyLinux Genişletmek için tıkla... Duymuştum ama bir türlü kuramamıştım, tekrar deneyeceğim onu da. Teşekkürler herkese öneriler için.
Focal Fossa dedi: İntel'in geliştirmiş olduğu bir dağıtım. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcim var, ben elendim. Neyse denemekten zarar gelmez dediğiniz gibi. TakeshiKovacs1903 dedi: Elemantry os gayet akici bi macos tarzi var Genişletmek için tıkla... Denemiştim arayüzü pek sevmedim. Kerem00 dedi: MX Linux Genişletmek için tıkla... Bunu duymuştum çok sade ve güzel idi deneyeceğim bunu da. Kerem00 dedi: SparkyLinux Genişletmek için tıkla... Duymuştum ama bir türlü kuramamıştım, tekrar deneyeceğim onu da. Teşekkürler herkese öneriler için.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Ağustos 2020 #12 Exinie dedi: AMD işlemcim var, ben elendim. Neyse denemekten zarar gelmez dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcili bilgisayarlarda da güzel performans veriyor. Intel'in Geliştirdiği Linux Sürü...
Exinie dedi: AMD işlemcim var, ben elendim. Neyse denemekten zarar gelmez dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcili bilgisayarlarda da güzel performans veriyor. Intel'in Geliştirdiği Linux Sürü...
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 12 Ağustos 2020 #13 Focal Fossa dedi: AMD işlemcili bilgisayarlarda da güzel performans veriyor. Intel'in Geliştirdiği Linux Sürü... Genişletmek için tıkla... USB belleği boot ettim ama sadece diske kurabiliyorum, partition seçilmiyor. Tüm diskimi silemem ne yapmalıyım?
Focal Fossa dedi: AMD işlemcili bilgisayarlarda da güzel performans veriyor. Intel'in Geliştirdiği Linux Sürü... Genişletmek için tıkla... USB belleği boot ettim ama sadece diske kurabiliyorum, partition seçilmiyor. Tüm diskimi silemem ne yapmalıyım?
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 12 Ağustos 2020 #14 Exinie dedi: USB belleği boot ettim ama sadece diske kurabiliyorum, partition seçilmiyor. Tüm diskimi silemem ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Gparted ile disk bölümleyip manuel olarak kurulum yapmanız gerek. Dikkatli olmalısınız yoksa diskiniz silinebilir. Dual Boot Clear Linux
Exinie dedi: USB belleği boot ettim ama sadece diske kurabiliyorum, partition seçilmiyor. Tüm diskimi silemem ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Gparted ile disk bölümleyip manuel olarak kurulum yapmanız gerek. Dikkatli olmalısınız yoksa diskiniz silinebilir. Dual Boot Clear Linux
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #15 Yazdığın mesajlara göre denemen gerekenler: - ALT Linux - Mageia Bu iki dağıtım Mandrake tabanından çatallanarak kendi tabanını oluşturmuşlar. İkisi de her masa üstünü destekliyor, depoları oldukça geniş ve ikisi de kullanışlı.
Yazdığın mesajlara göre denemen gerekenler: - ALT Linux - Mageia Bu iki dağıtım Mandrake tabanından çatallanarak kendi tabanını oluşturmuşlar. İkisi de her masa üstünü destekliyor, depoları oldukça geniş ve ikisi de kullanışlı.
2 260448 Kilopat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.058 Çözümler 5 12 Ağustos 2020 #16 Zorin OS lite. Arch Linux da güzel ama görsellik de önemli benim için. Not: Okumamışım kusura bakma, ubuntu tabanlı olmasın demişsin.
Zorin OS lite. Arch Linux da güzel ama görsellik de önemli benim için. Not: Okumamışım kusura bakma, ubuntu tabanlı olmasın demişsin.