Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 3 Ekim 2017 #11 Çıkmak kolay olmayacaktır. Sürprizbozan Türkçe altyazı mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2017
Çıkmak kolay olmayacaktır. Sürprizbozan Türkçe altyazı mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fugitive Hectopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2017 #12 Selim C. dedi: @Fugitive Akıl hastanesinde adam toplamak mı? Genişletmek için tıkla... İlk düşününce biraz garip gelebilir. Gerçi bizim gibi haksız yere giren vardır illa. (Hele Türkiye’de kesin vardır.) Onlarla işimizi hallederiz.
Selim C. dedi: @Fugitive Akıl hastanesinde adam toplamak mı? Genişletmek için tıkla... İlk düşününce biraz garip gelebilir. Gerçi bizim gibi haksız yere giren vardır illa. (Hele Türkiye’de kesin vardır.) Onlarla işimizi hallederiz.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 3 Ekim 2017 #13 Deliye hesap sorulmaz. Temizlerdim doktorları herhalde
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.728 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 3 Ekim 2017 #14 Ha şuan iş yerinde Technopat sosyal takılmışım, ha akıl hastanesinde odada Technopat. Açardım bir konu gençler şuan akıl hastanesindeyim derdim. Hack basardınız kapılara, açardınız, kırardınız sistemleri. Kurtarırdınız ağabeyinizi
Ha şuan iş yerinde Technopat sosyal takılmışım, ha akıl hastanesinde odada Technopat. Açardım bir konu gençler şuan akıl hastanesindeyim derdim. Hack basardınız kapılara, açardınız, kırardınız sistemleri. Kurtarırdınız ağabeyinizi
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 3 Ekim 2017 #15 Doktorlara ilgi verirdim ve göndermeli sözler söylerdim. Hala deli olduğumu düşünüyorlarsa o zaman ben de kabullenip orada kalırdım.
Doktorlara ilgi verirdim ve göndermeli sözler söylerdim. Hala deli olduğumu düşünüyorlarsa o zaman ben de kabullenip orada kalırdım.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 3 Ekim 2017 #16 Plasebo etkisiyle delirirdim diyorsun yani. Ben Guguk Kuşu'ndaki gibi bir tımarhane ise pek itiraz etmezdim sanırım.
Plasebo etkisiyle delirirdim diyorsun yani. Ben Guguk Kuşu'ndaki gibi bir tımarhane ise pek itiraz etmezdim sanırım.
MrKuark Kilopat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 79 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bigisayar Mühendisi 4 Ekim 2017 #18 Shutter Island izle güzel film.
overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 4 Ekim 2017 #19 Çıkmazdım, Türkiye'de bir açık hava deli sahası sonuçta.