Akıllı bileklik önerisi

Daha fazla  
En F/P akıllı bileklik önerisi? En fiyat performans olanı hangi ürün dostlar?

Teşekkür ederim.

Piyasaya göre Xiaomi Smart Band 8 Active.

Hocam en iyisi bu mu? Bir de 2. el bakacağım iyice düşürelim

En iyiden kastım bir üst model 200 TL fazladır ama farka değmez. F/P grafiklerinin kesişim noktasındaki ürünü arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam en iyisi bu mu? Bir de 2. el bakacağım iyice düşürelim

En iyiden kastım bir üst model 200 TL fazladır ama farka değmez. F/P grafiklerinin kesişim noktasındaki ürünü arıyorum.

8 var ve 7 var ama bence en F/P bu şu an özellik bakımından.

2. eli boş verin derim.

8 var ve 7 var ama bence en F/P bu şu an özellik bakımından.

Allah razı olsun hocam. iOS'da destek tam değil mi? Ek olarak bunlardan verileri dışarı aktarma şansımız oluyor değil mi?

Son bir şey daha sormak istiyorum. Bunlara uygun kordon vs tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah razı olsun hocam. iOS'da destek tam değil mi? Ek olarak bunlardan verileri dışarı aktarma şansımız oluyor değil mi?

Son bir şey daha sormak istiyorum. Bunlara uygun kordon vs tavsiyeniz var mı?

Orijinal kordonları güzel bence. Ben de Band 4'ten geçtim de henüz araştırmadım.

iPhone 8 Plus ile kullanıyorum. Mi Fitness ile kullanılıyor. Destekte sorun yok. Ayrıca veri de aktarılabiliyor Sağlık uygulamasına.

Hocam kralsınız ben belki kendi verilerimi ve yapay zeka kullanarak birkaç proje yaparım da ondan sordum. Ben bu ürünü alıyım.

Hocam kralsınız ben belki kendi verilerimi ve yapay zeka kullanarak birkaç proje yaparım da ondan sordum. Ben bu ürünü alıyım.

Hayırlı olsun şimdiden. Dışarı aktarma derken dosya olarak aktarabilir misiniz onu bilmem yani de belki Sağlık uygulamasına aktarıp oradan olur. Güle güle kullanın.

Hayırlı olsun şimdiden. Dışarı aktarma derken dosya olarak aktarabilir misiniz onu bilmem yani de belki Sağlık uygulamasına aktarıp oradan olur. Güle güle kullanın.
Hocam ürünü almak yeni nasip oldu. Trendyol satıcılı 449 TL'ye aldım. Çok sevindim iyi fırsattan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…