Melih134 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #11 Teru dedi: Piyasaya göre Xiaomi Smart Band 8 Active. Genişletmek için tıkla... Onda çok özellik kısmışlar aldım hocam kullanıyorum ama.
Teru dedi: Piyasaya göre Xiaomi Smart Band 8 Active. Genişletmek için tıkla... Onda çok özellik kısmışlar aldım hocam kullanıyorum ama.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.058 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #12 Teru dedi: Bayağı bayağı bedava fiyatına gelmiş. Sevindim. Beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi ama çok sevindim. Biraz kalın görünüyor hocam bileğim ince inşallah güzel durur.
Teru dedi: Bayağı bayağı bedava fiyatına gelmiş. Sevindim. Beğendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi ama çok sevindim. Biraz kalın görünüyor hocam bileğim ince inşallah güzel durur.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.991 Makaleler 15 Çözümler 469 Yer Türkiye Cumhuriyeti 3 Haziran 2024 #13 Melih134 dedi: Onda çok özellik kısmışlar aldım hocam kullanıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Bence ortalama bir kullanıcı için yeterli. MidI0ck dedi: Daha gelmedi ama çok sevindim. Biraz kalın görünüyor hocam bileğim ince inşallah güzel durur. Genişletmek için tıkla... Benimki de ince sayılır. İyi duruyor. Beni de düşündürdü başta ama sırıtmadı.
Melih134 dedi: Onda çok özellik kısmışlar aldım hocam kullanıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Bence ortalama bir kullanıcı için yeterli. MidI0ck dedi: Daha gelmedi ama çok sevindim. Biraz kalın görünüyor hocam bileğim ince inşallah güzel durur. Genişletmek için tıkla... Benimki de ince sayılır. İyi duruyor. Beni de düşündürdü başta ama sırıtmadı.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.030 Makaleler 4 Çözümler 49 3 Haziran 2024 #14 Hayırlı olsun hocam. Ben de "Active" olmayanını aldım 1 hafta falan oluyor. Gayet memnunum ve alınabilecek en F/P bilekliklerden birisi.
Hayırlı olsun hocam. Ben de "Active" olmayanını aldım 1 hafta falan oluyor. Gayet memnunum ve alınabilecek en F/P bilekliklerden birisi.