Akıllı bileklik uygulaması güvenli mi?

Daha fazla  
Merhaba iyi günler benim bir akıllı bilekliğim var babam hediye olarak almıştı 5-6 ay kullanıp bırakmıştım bugün aklıma geldi şarj edip kullanıyorum şu an ama aklıma şu şekilde bir soru takıldı akıllı bilekliğin uygulaması lefun wear dı herhalde onu yükledim ve açtığımda izinler istedi SMS'lere erişme kamera arama izni gibi ben biraz düşündüm ama izin verdim izin vermeyince de uygulamayı kullanamıyorum kullanmaya çalışınca da beni uygulamadan atıyor sizce iyi yaptım mı ama bilekliği kullanmakta istiyorum karasız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla senin reklam kimliğini oluşturup satarlar, Kişisel özel bilgilerini niye çalıp marka imajını zedelesin ki.
Bedava kullanacağın bir program olsa derim çalarlar ederler, sen o hizmete karşılık parasıyla almışsın onu bişey olmaz.

Akıllı bileklik uygulamalarının neredeyse hepsinde bu izinleri istiyor. Telefona SMS geldiğinde saatte gözükebilmesi için gereken bir izin bu. Diğerleri de aynı şekilde.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…