Akıllı LED şerit önerisi

Sadece PC'de USB ile bağlayarak çalışır. PC üzerindeki yazılımı sayesinde monitöre gönderilen görüntüye göre ledleri Ambilight efektli çalıştırabilir. Burada önemli olan doğru ekran boyutu ve istenilen köşe sayısına göre sipariş etmek.

Sadece PC'de USB ile bağlayarak çalışır. PC üzerindeki yazılımı sayesinde monitöre gönderilen görüntüye göre LED'leri ambilight efektli çalıştırabilir. Burada önemli olan doğru ekran boyutu ve istenilen köşe sayısına göre sipariş etmek.

Dell G3223D 31.5 ınç monitöre sahibim 32 inç mi almalıyım yoksa 28 3'kenar mı?

Aynı paraya geliyor sayılır ortalama fiyatı bu şekilde o zaman.
Sizin paylaştığınız siteyi bilemem ama Emin Elektronikten defalarca alışveriş yaptım. Satış sonrası da çok yardımda bulunuyorlar, sarış sırasında da bazı kişisel istekleriniz olursa ellerinden geldiğince temin etmeye ve yapmaya çalışıyorlar. Hatta piyasada 1000 TL civarına satılan adreslenebilir RGB kontrolcüsünü 300 liraya falan satıyorlar. Hani bu nano leaf denilen parça parça ama bir bütün olarak hareket eden aydınlatmalardan.

Sizin paylaştığınız siteyi bilemem ama emin elektronikten defalarca alışveriş yaptım. Satış sonrası da çok yardımda bulunuyorlar, sarış sırasında da bazı kişisel istekleriniz olursa ellerinden geldiğince temin etmeye ve yapmaya çalışıyorlar. Hatta piyasada 1000 TL civarına satılan adreslenebilir RGB kontrolcüsünü 300 liraya falan satıyorlar. Hani bu nano leaf denilen parça parça ama bir bütün olarak hareket eden aydınlatmalardan.

Siteyi Instagram'da reklam olarak gördüm güvenilir duruyor buda sayfası https://www.instagram.com/exemshop/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı