Akıllı RGB LED ampul önerisi

Hocam watt değeri tasarruf içindir. Parlaklık değeri (lm) lümen, sıcaklık değeride K(Kelvin) ibaresi ile gösterilir.

Bence bunu alın hocam.

TP-Link ve cata modeli 800 lümen diğeri S-Link 1000 lümen neden TP-Link dediğinizi öğrenebilir miyim?

Aradığım özellikler:
Beyaz seçeneği olması ki bu 3 üründe de bu var
Telefondan Google Asistan ile kontrol edebileyim yatarken ışığı kapat aç diyebileyim
Wi-Fi ve Bluetooth

Odanız kaç Metrekare?

Odam 10 11 metre kare tavanda değil gece lambası kısmında kullanacağım şu anki LED ampülün olduğu yerde

Normalde 1100LÜMEn yeterlidir odanız için ama gece lambası kısmı için ne kadar lazım bilgim yok.

Aslında şu anki 800 lümen lambam yetiyor bu 800 lüklerde muhtemelen yetecek 1000 ve 800 lümen arasında çok fark var mıdır?

S-Link ve TP-Link arasında kaldım.

Aslında şu anki 800 lümen lambam yetiyor bu 800 lüklerde muhtemelen yetecek 1000 ve 800 lümen arasında çok fark var mıdır?

S-Link ve TP-Link arasında kaldım.

Aman aman fark olmaz ama renkli ışıkların 800lümeniyle beyaz ışığın 800lümeni bir değil. Renkli daha az aydınlatıyor.

Aman aman fark olmaz ama renkli ışıkların 800lümeniyle beyaz ışığın 800lümeni bir değil. Renkli daha az aydınlatıyor.

Bu kısmı anlamadım renkli modların lümen değerini nasıl bileceğiz ki iki modelinde 800 lümen olan beyaz veya sarı ışık sanırım daha açıklayıcı olur musunuz? İki ürün arasında 70 TL fark var ona göre karar vereyim

800lümen Renkli ışık misal kırmızı 800lümen beyaza göre daha az aydınlatıyor odayı ama 800lümen olanı markadan dolayı tercih etmek bir tık daha mantıklı gibi.

800lümen Renkli ışık misal kırmızı 800lümen beyaza göre daha az aydınlatıyor odayı ama 800lümen olanı markadan dolayı tercih etmek bir tık daha mantıklı gibi.

Yani S-Link 1000 lümen bile olsa TP-Link markadan dolayı tercih edilmeli diyorsun 70 TL fark olmasına rağmen

Yani S-Link 1000 lümen bile olsa TP-Link markadan dolayı tercih edilmeli diyorsun 70 TL fark olmasına rağmen

Ben olsam TP-Link tercih ederdim, S-Link Çin'den getirilip logo basılan markalardan farksız gibi.(TP-Link'te benzer ama daha oturmuş düzene sahip)

Ben olsam TP-Link tercih ederdim, S-Link Çin'den getirilip logo basılan markalardan farksız gibi.(TP-Link'te benzer ama daha oturmuş düzene sahip)

Tamamdır teşekkürler yardımlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…