AAAkopekAAA Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 451 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Mart 2021 #1 Anneme sürpriz yapmaya karar verdim. Maksimum 3000TL olacak şekilde akıllı robot süpürge önerebilir misiniz?
Anneme sürpriz yapmaya karar verdim. Maksimum 3000TL olacak şekilde akıllı robot süpürge önerebilir misiniz?
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 6 Mart 2021 #2 Xiaomi Viomi V2 Akıllı Robot Süpürge : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Xiaomi Viomi V2 Akıllı Robot Süpürge : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam www.amazon.com.tr Bu modeli önerebilirim. Kendim de aynı özelliklere sahip ama xioami mi vacuum adında üretileni kullanıyorum. Farkları bunun kutusundan su haznesi çıkması.
Xiaomi Viomi V2 Akıllı Robot Süpürge : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Xiaomi Viomi V2 Akıllı Robot Süpürge : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam www.amazon.com.tr Bu modeli önerebilirim. Kendim de aynı özelliklere sahip ama xioami mi vacuum adında üretileni kullanıyorum. Farkları bunun kutusundan su haznesi çıkması.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 Xiaomi kullananlar çok memnunlar. Kendim denemedim.