Akıllı Saat Almak Mantıklı mı ?

Ben akıllı saatleri çokta gerekli olarak görmüyorum açıkçası. Ama eğer paran varsa ve alacağın saat yine 600-700 tl civarında ise mantıklı olabilir. Hem daha şık durur hemde hava atarsın .

Almayı düşündüğün akıllı saat kaç para bilmiyorum ama 300Tl'nin üstündeyse aynı fiyata şık bir mekanik saat alabilirsin.

Bende sizin gibi düşünüyorum. Almak için değil yani bu düşüncede olan bir tek benmiyim diye açtım konuyu. Hepinize teşekkürler.

Görünüş itibariyle henüz bana güzel gözüken bir akıllı saat yapamadılar açıkcası. Pebble'lar tam beklediğim teknolojide E-Ink olsun, dolayısıyla gelen pil ömrü olsun derken tasarım berbat. Apple Watch da aynı şekil. İnsan az futuristic albenisi olan bir tasarımda yürür ama bakalım. İlerleyen yıllarda belki güzelleşirler.

Aslında doğru söylediniz henüz beklenilen teknolojide değiller. Aslında olmasıda imkansız gibi bir şey bana göre.

Teknolojileri eğer ilerlerse olabilir. Ancak şu an saate bakmak için saat bulundurmak daha mantıklı.

Bence pazardan şu 5tl lik akılsız saat al 1 saat kullandım çöpe attım bence en kalitelisi.

Akıllı saatlerin görüntüsü hem güzel değil , hem de bataryaları çabuk bitiyor.Üç günde bir telefon gibi saat şarjı doldurmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…