toomanynights
Kilopat
- Makaleler
- 5
Sağlık özellikleri ve değişik kadran ayarlayabilme özellikleri ile gayet güzel bir aksesuar olduğunu ve alınabileceğini düşünüyorum.
Şimdiki Mi Band modellerinde de yazılımsal olarak bir güncelleme yok ki. Yine adım sayıyor falan.Mi Band 2 ilkel bir model benim için. Gelişmiş Mi Band modelleri ile kıyaslanamaz.
Sporda nasıl bir yarar sağlıyor? Spor yapıyorum.Havalı özelliklerden hevesimi 2-3 hafta içinde almıştım. Daha sonra tek kullanım amacım spor oldu. Düzenli spor yapan biri için güzel bir alet öbür türlü ise normal saat yerine de alınabilir tercihe göre.
Ne kadar kalori yakıldığı, kalbin kaç bpm ile attığı ya da EKG özelliği varsa ritim bozukluğunu tespit etme, yürüyüş ya da koşu yaparken gidilen mesafeyi ve rotayı kaydetmesi ve bunları günlere aylara ayırıp istatistik haline getirmesi bu sayede fiziksel aktiviteleri takip edebilmek ya da günlük adım hedefine ulaşınca ödül verip motive etmesi vs. sayılabilir.Sporda nasıl bir yarar sağlıyor? Spor yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.