Akıllı saat gerekli bir şey mi?

436077

Hectopat
Makaleler
4
Aklıma takıldı. Ya şu akıllı saatlerin nesi varda millet bu kadar alıp beğeniyor? İki bildirimi göreceğim diye binlerce para veriyorlar. Yapman gereken şey, elini cebine atıp telefonu çıkarmak. Aksesuar olarak desen neden akıllı saat alsın ki millet? Çok daha güzel kol saatleri var. Ne gerek var?

Yani sporla ilgilenenler dışında bana da gereksiz geliyor. Zaten çoğunun amacı gösteriş.

Telefondan uzak kalıyorsanız ama telefon size lazımsa mantıklı, veya sağlık probleminz varsa ve sürekli nabız kontrolü yapmak istiyorsanız da güzel olabilir.

Spor vs. gibi islerle uğraşmıyorsan gereksiz. Akıllı bileklik günlük kullanım gayet iş görür diye düsünüyorum. Masrafa gerek yok

Bence değil. Mecbur olanlar var ama. Mesela kuzenim bir şirkette çalışıyor. Telefon kullanmaları yasak. O da saat aldı saat sayesinde konuşabiliyor.
Nasıl yani hocam telefon yasağı derken? Abartanları kastetmiyorum ama bence telefon olmadan bir işte çalışılma.

Konuya gelecek olursak bende akıllı bileklik almayı düşünüyorum. Kol saati takmayı sevmediğim için ve biraz daha hoş oluyor. Telefonumun şarjı da çabuk bittiği için ve zaten zor çalıştığı için en azından işlevlerinin bir kısmını yerine getirebilecek bir ürün düşünüyorum.

Şirket dediğime bakma CNC makinasına bakıyor. Yani mecbur ise çalışılmak lazım. O da böyle bir çözüm bulmuş.

Açkçası ben de akıllı saat kullanmıyorum. Kullanırsam günlük hayatımda neler daha kolay olacak? Bence akıllı saatlerin daha kullanışlı bir hale gelmelerine çok var. Şimdilik benim için hiçbir şeye işe yarar bir çözüm değil. Elbette başkalarının deneyimi çok farklı olabilir ve akıllı saatleri çok kullanışlı bulabilirler. Öyle düşünenler kullansın ama Steve Wozniak'ın bile Apple Watch'ı ilgi çekici bulmadığını düşünürsek ben de almazsam çok bir şey kaybetmem diyorum.

Spor olayı olabilir doğru. Kan basıncı, oksijen miktarı falan sporcular için yararlı olabilir ama kullananların %90'ı bunun için kullanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…