Akıllı Saat Önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
İşletim Sistemi
Açıkçası istediğim özellikler bol kayış seçeneği (özellikle metal olabilmesi), kasa olarak sportif ile casual karışımı yuvarlak ekranlı ve özellikle uzun pil süreli bir şey arıyorum. Sağlık uygulamaları da çok düşük hata payıyla çalışırsa benim için iyi olur, asıl alma sebebim o; 3. parti uygulamalarla pek işim olmaz ama özel kadranlara da hayır diyemem :). Bu arada telefonun iPhone SE bu yüzden Apple Watch düşündüm fakat kare kasa itici geliyor.

Bana en yakın ve mantıklı gelenler Samsung'un saatleri. Hem tasarımı hoş hem de çerçeve ile kontrol mantıklı geliyor. Piyasada birçok modeli var; hangisi çerçeveli, hangisi yeni pek anlayamadım. Açıkçası kasmayacak, işlemleri doğru yapabilecek ve kronik sorunu olmayacaksa yeni bir şey olması ve yazılım desteği alması da pek önemli değil benim için, sadece kullanımımı engellemesin yeter.

Özellikle kullanıcılardan gelen deneyimleri merak ediyorum, şimdiden teşekkür ederim. Bütçe olarak işime yarayan en ucuz ve şık cihazı alma peşindeyim. Maksimum zorlayabileceğim 2 seviyesi fakat 1.5 mümkünse 1 bandında olmasını yeğlerim. Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam aradığınız saat bence Huawei GT serisi. Uygun ve sportif olarak GT2E veya GT2'nin siyah modelini tercih edebilirsiniz. Huawei'nin zaten gerek uyku takibi gerekse sağlık alanında başarılı giyilebilir cihazları var bence. Ama asıl sorun şu ki iOS ile nasıl çalışıyor bilmiyorum. Kullanan varsa daha iyi bilgilendirecektir.

Hocam tam aradığınız saat bence Huawei GT serisi. Uygun ve sportif olarak GT2E veya GT2'nin siyah modelini tercih edebilirsiniz. Huawei'nin zaten gerek uyku takibi gerekse sağlık alanında başarılı giyilebilir cihazları var bence. Ama asıl sorun şu ki iOS ile nasıl çalışıyor bilmiyorum. Kullanan varsa daha iyi bilgilendirecektir.
Açıkçası birinin kolunda gördüm gerçekten şık bir saat. Fiyatlar da iyi ama bir ürün 1.3k iken öbürü niye 2k? Tırtık olmaması pek hoş değil ama benim gözüme de çarptı. IOS desteğine bakayım olmadı, teşekkürler.
1000TL-1300TL https://www.hepsiburada.com/huawei-watch-gt2-46mm-sport-akilli-saat-siyah-pm-HB00000P131K
1500TL-1700TL Galaxy Watch Active2 40mm

Ben olsam istediğiniz seçimlerden Samsung Galaxy'i tercih ederdim. Ama bu piyasanın en iyisi bana göre Apple Watch'dır. Kişisel tercihinize göre satın alabilirsiniz.
Minnak Watch Active 2 yerine Eski Watch daha mantıklı değil mi? Hem ekranı daha büyük hem de çerçeveden kontrol var (sanırım). Samsung bana da yazılım olarak mantıklı geliyor, GT ise hem tasarım hem fiyat olarak göz kırpıyor :D Teşekkürler.

Açıkçası birinin kolunda gördüm gerçekten şık bir saat. Fiyatlar da iyi ama bir ürün 1.3k iken öbürü niye 2k? Tırtık olmaması pek hoş değil ama benim gözüme de çarptı. IOS desteğine bakayım olmadı, teşekkürler.

Minnak Watch Active 2 yerine Eski Watch daha mantıklı değil mi? Hem ekranı daha büyük hem de çerçeveden kontrol var (sanırım). Samsung bana da yazılım olarak mantıklı geliyor, GT ise hem tasarım hem fiyat olarak göz kırpıyor :D Teşekkürler.
Fiyat performans açısından GT2. Yazılım istiyorsanız Galaxy Active 2 almalısınız. Kişisel tercihinze kalmış. :D

Fiyat performans açısından GT2. Yazılım istiyorsanız Galaxy Active 2 almalısınız. Kişisel tercihinize kalmış. :D
Yazılım olarak tek derdim kadranların zengin olması ve sağlık uygulamalarının sorunsuz olması, tasarımda ise kayış seçeneğimin bol olması. Sanırım GT2 daha mantıklı, peki GT2, GT2e ile GT2pro arasındaki farklar ne?

Yazılım olarak tek derdim kadranların zengin olması ve sağlık uygulamalarının sorunsuz olması, tasarımda ise kayış seçeneğimin bol olması. Sanırım GT2 daha mantıklı, peki GT2, GT2e ile GT2pro arasındaki farklar ne?
1000 TL fark gereksiz büyük bir fark GT2 pro almak saçmalık. NFC ve 2 fazlası var pro modelinin.

GT2E'nin en büyük eksiği mikrofonu yok. Telefonu yanıtlayamıyorsunuz. Ve daha çok spora yönelik bir saat. GT2 ve GT2 Pro modellerinde ise mikrofon var. GT2 Pro'nun malzeme kalitesi daha iyi ancak bence de o fiyata çıkmaya değmez.

GT2E'nin en büyük eksiği mikrofonu yok. Telefonu yanıtlayamıyorsunuz. Ve daha çok spora yönelik bir saat. GT2 ve GT2 Pro modellerinde ise mikrofon var. GT2 Pro'nun malzeme kalitesi daha iyi ancak bence de o fiyata çıkmaya değmez.
Anladım, mikrofon pek önemli değil fakat tasarımı çocuk saatine benziyor oradan bir eksi aldı. Honor'lar nasıl peki, bildiğim kadarıyla Huawei'nin yan çarıydı ve fiyatlar 100-200 daha aşağıda?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı