valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 866 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #11 Apple Watch 8. nesil kullanıyorum gayet memnunum. Bana göre telefonunuz iPhone ise kesinlikle model fark etmeden Apple Watch seçmelisiniz.
Apple Watch 8. nesil kullanıyorum gayet memnunum. Bana göre telefonunuz iPhone ise kesinlikle model fark etmeden Apple Watch seçmelisiniz.
dzAps Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #12 Reavenn dedi: Hocam bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe olarak 5-6 bin TL aralığında düşünüyorum.
Reavenn dedi: Hocam bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe olarak 5-6 bin TL aralığında düşünüyorum.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 7 Eylül 2023 #13 dzAps dedi: Bütçe olarak 5-6 bin TL aralığında düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Android tarafındaysanız Watch 5 44 mm uygun olur.
dzAps dedi: Bütçe olarak 5-6 bin TL aralığında düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Android tarafındaysanız Watch 5 44 mm uygun olur.
dzAps Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #14 spriggan dedi: Huawei Ultimate Watch kullanıyorum. Çok şık duruyor. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Saat çok güzelmiş ancak ben o kadar bütçe ayıramam
spriggan dedi: Huawei Ultimate Watch kullanıyorum. Çok şık duruyor. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Saat çok güzelmiş ancak ben o kadar bütçe ayıramam
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Eylül 2023 #15 dzAps dedi: Bütçe olarak 5-6 bin TL aralığında düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung kullaniyorsaniz Galaxy Watch 5 onun haricinde Watch GT2 Pro ya da GT3 oneririm.
dzAps dedi: Bütçe olarak 5-6 bin TL aralığında düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung kullaniyorsaniz Galaxy Watch 5 onun haricinde Watch GT2 Pro ya da GT3 oneririm.
dzAps Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #16 Amazon.com.tr Amazon.com.tr Önerileriniz üzerine bu iki saat hoşuma gitti. Kokona Shiki dedi: Samsung kullaniyorsaniz Galaxy Watch 5 onun haricinde Watch GT2 Pro ya da GT3 oneririm. Genişletmek için tıkla... Bu seri de güzelmiş GT2, GT3 ikisi de güzel saatler.
Amazon.com.tr Amazon.com.tr Önerileriniz üzerine bu iki saat hoşuma gitti. Kokona Shiki dedi: Samsung kullaniyorsaniz Galaxy Watch 5 onun haricinde Watch GT2 Pro ya da GT3 oneririm. Genişletmek için tıkla... Bu seri de güzelmiş GT2, GT3 ikisi de güzel saatler.
MertDogan94 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Yer Kocaeli 7 Eylül 2023 #17 dzAps dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Önerileriniz üzerine bu iki saat hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Tarz ve tasarım olarak Watch 5 tam bana göre spor bir saat çok beğeniyorum. Huawei daha ağır abi saati çok şık ama ben kendime pek yakıştıramıyorum.
dzAps dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Önerileriniz üzerine bu iki saat hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Tarz ve tasarım olarak Watch 5 tam bana göre spor bir saat çok beğeniyorum. Huawei daha ağır abi saati çok şık ama ben kendime pek yakıştıramıyorum.
akaAlgan Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 170 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #18 Huawei Watch Gt 3 kullanıyorum. Çok memnunum özellik olarak baya dolu, şarz konusunda da mükemmel iş çıkartıyor.
Huawei Watch Gt 3 kullanıyorum. Çok memnunum özellik olarak baya dolu, şarz konusunda da mükemmel iş çıkartıyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Eylül 2023 #19 dzAps dedi: Bu seri de güzelmiş GT2, GT3 ikisi de güzel saatler. Genişletmek için tıkla... Saatini olmasa da Band 7 serisini kullaniyorum ve uygulamasi detayli onun haricinde pil suresi de hic uzmeyen serilerdendir Watch GT.
dzAps dedi: Bu seri de güzelmiş GT2, GT3 ikisi de güzel saatler. Genişletmek için tıkla... Saatini olmasa da Band 7 serisini kullaniyorum ve uygulamasi detayli onun haricinde pil suresi de hic uzmeyen serilerdendir Watch GT.
dzAps Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #20 Doğrusu şu an aklıma en çok yatan GT 3 Pro gibi görseli çok hoşuma gitti.