Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Eylül 2023 #21 dzAps dedi: Doğrusu şu an aklıma en çok yatan GT 3 Pro gibi görseli çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Butceniz el veriyorsa alin gayet isinizi gorur.
dzAps dedi: Doğrusu şu an aklıma en çok yatan GT 3 Pro gibi görseli çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Butceniz el veriyorsa alin gayet isinizi gorur.
P Pittmanboa Kilopat Katılım 15 Temmuz 2016 Mesajlar 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 8300H 2.3Ghz -- 16 GB Ram -- Nvidia GTX 1050 Ti Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #22 dzAps dedi: Doğrusu şu an aklıma en çok yatan GT 3 Pro gibi görseli çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Merhaba saati aldınız mı acaba fikirleriniz nelerdir?
dzAps dedi: Doğrusu şu an aklıma en çok yatan GT 3 Pro gibi görseli çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Merhaba saati aldınız mı acaba fikirleriniz nelerdir?
dzAps Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #23 Pittmanboa dedi: Merhaba saati aldınız mı acaba fikirleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Merhaba henüz kendime almadım, ancak eşime Huawei Watch fit 2 aldım şu an ondan çok memnun kaldık, özellikle şarj süresi çok tatminkar.
Pittmanboa dedi: Merhaba saati aldınız mı acaba fikirleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Merhaba henüz kendime almadım, ancak eşime Huawei Watch fit 2 aldım şu an ondan çok memnun kaldık, özellikle şarj süresi çok tatminkar.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 18 Eylül 2023 #24 Galaxy Watch 5 44 MM kullanıyorum memnunum.
7 737405 Picopat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 342 20 Aralık 2023 #25 MertDogan94 dedi: Eğer aklında Xiaomi Redmi Watch 3 falan varsa direkt çıkar aklından. (kullandım ve rezil bir saat.) Android tarafında önce Samsung sonra Huawei öneririm. Apple'da zaten bütçene göre hepsi iyi. Apple Watch SE kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aklından Samsung ve Huawei dışındaki markaları direkt çıkarsın
MertDogan94 dedi: Eğer aklında Xiaomi Redmi Watch 3 falan varsa direkt çıkar aklından. (kullandım ve rezil bir saat.) Android tarafında önce Samsung sonra Huawei öneririm. Apple'da zaten bütçene göre hepsi iyi. Apple Watch SE kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aklından Samsung ve Huawei dışındaki markaları direkt çıkarsın
MertDogan94 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Yer Kocaeli 20 Aralık 2023 #26 737405 dedi: Aklından Samsung ve Huawei dışındaki markaları direkt çıkarsın Genişletmek için tıkla... Xiaomi fanboy gelmiş dağılalım.
737405 dedi: Aklından Samsung ve Huawei dışındaki markaları direkt çıkarsın Genişletmek için tıkla... Xiaomi fanboy gelmiş dağılalım.