J Jinxcy Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Aşağıdaki saati kendime ve kardeşime almayı düşünüyorum: Harman Teknoloji Watch Ultra 8 Kordon 2 Saat Ultra Germany Y80-8 Saatin özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim!
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Aşağıdaki saati kendime ve kardeşime almayı düşünüyorum: Harman Teknoloji Watch Ultra 8 Kordon 2 Saat Ultra Germany Y80-8 Saatin özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim!
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 15 Kasım 2023 #2 Jinxcy dedi: Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Aşağıdaki saati kendime ve kardeşime almayı düşünüyorum: Harman Teknoloji Watch Ultra 8 Kordon 2 Saat Ultra Germany Y80-8 Saatin özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim! Genişletmek için tıkla... Replika saatler sıkıntılı.
Jinxcy dedi: Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Aşağıdaki saati kendime ve kardeşime almayı düşünüyorum: Harman Teknoloji Watch Ultra 8 Kordon 2 Saat Ultra Germany Y80-8 Saatin özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim! Genişletmek için tıkla... Replika saatler sıkıntılı.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2023 #3 Jinxcy dedi: Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Aşağıdaki saati kendime ve kardeşime almayı düşünüyorum: Harman Teknoloji Watch Ultra 8 Kordon 2 Saat Ultra Germany Y80-8 Saatin özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim! Genişletmek için tıkla... Mesela bu saatten ne bekliyorsunuz.
Jinxcy dedi: Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacak. Aşağıdaki saati kendime ve kardeşime almayı düşünüyorum: Harman Teknoloji Watch Ultra 8 Kordon 2 Saat Ultra Germany Y80-8 Saatin özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim! Genişletmek için tıkla... Mesela bu saatten ne bekliyorsunuz.
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 15 Kasım 2023 #4 GPS Yok Suya/Toza Dayanıklılık Yok Bence almamak için yeterli.
J Jinxcy Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 Teşekkürler, yazınız için! Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka saatler var mı?
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 15 Kasım 2023 #6 Jinxcy dedi: Teşekkürler, yazınız için! Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka saatler var mı? Genişletmek için tıkla... 2 tane mi? Tek mi?
Jinxcy dedi: Teşekkürler, yazınız için! Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka saatler var mı? Genişletmek için tıkla... 2 tane mi? Tek mi?
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 15 Kasım 2023 #7 Mi Band al daha iyi bunları alma.