Akıllı saat önerisi

HüseyinUygun

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Merhaba, Huawei Watch 2-3 saatlerinden birini alma düşüncem vardı görüntüsünden ötürü fakat fiyat beni aştığı için ya aşamadım. O basında tavsiye edeceğiniz akıllı saat var mıdır? Sporcuyum, yürüyüş, telefon bağlantı bildirim vs. önemlidir, teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    10,3 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba, Huawei Watch 2-3 saatlerinden birini alma düşüncem vardı görüntüsünden ötürü fakat fiyat beni aştığı için ya aşamadım. O basında tavsiye edeceğiniz akıllı saat var mıdır? Sporcuyum, yürüyüş, telefon bağlantı bildirim vs. önemlidir, teşekkür ederim şimdiden.

Bütçe ne kadar? Huawei GT2 kullanıyorum, özellik açısından biraz yetersiz ama sizin bahsettiğiniz şartları fazlasıyla karşılar üstelik 13gün şarjı gidiyor.

Huawei Watch'lerin kronik problemleri olduğunu duymuştum hocam, elimde bir öneri yok ama Huawei Watch'lerden uzak durmanız daha iyi olur.

Kronik değildir bence hocam. Bayağı baktımda kronik bir şikayet görmedim.
Bilemedim hocam, birkaç arkadaşımın ve onların arkadaşlarının garanti ve teknik destek problemleri yaşadığını biliyorum sadece. Sizin deneyimleriniz var mıdır garanti ve teknik destek konusunda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı