Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 5 Ocak 2025 #1 Aklımda Huawei Watch GT4 ve Watch fit 3 var sizce hangisi alınır sizin öneriniz nedir? Ayrıca Samsung Galaxy Watch 6 da çok öneriliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Aklımda Huawei Watch GT4 ve Watch fit 3 var sizce hangisi alınır sizin öneriniz nedir? Ayrıca Samsung Galaxy Watch 6 da çok öneriliyor.
thebugrraa Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 977 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 bütçe?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #3 Edin Dzekoo dedi: Aklımda Huawei Watch GT4 ve Watch fit 3 var sizce hangisi alınır sizin öneriniz nedir? Ayrıca Samsung Galaxy Watch 6 da çok öneriliyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Watch 6 diyorum ben. Tabii sadece sağlık spor takibimi yaptırmak için bir şey arıyorum diyorsanız başka.
Edin Dzekoo dedi: Aklımda Huawei Watch GT4 ve Watch fit 3 var sizce hangisi alınır sizin öneriniz nedir? Ayrıca Samsung Galaxy Watch 6 da çok öneriliyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Watch 6 diyorum ben. Tabii sadece sağlık spor takibimi yaptırmak için bir şey arıyorum diyorsanız başka.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.387 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #5 Dediğiniz cihazlar arasında Watch 6'yı tek grçerim. Telefon markası ne?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #6 LuisB4y dedi: Kesinlikle Watch 6 diyorum ben. Tabii sadece sağlık spor takibimi yaptırmak için bir şey arıyorum diyorsanız başka. Genişletmek için tıkla... Watch 6 44mm aşağısı da almayın ekranı çok küçük yoksa öbür versiyonlarda
LuisB4y dedi: Kesinlikle Watch 6 diyorum ben. Tabii sadece sağlık spor takibimi yaptırmak için bir şey arıyorum diyorsanız başka. Genişletmek için tıkla... Watch 6 44mm aşağısı da almayın ekranı çok küçük yoksa öbür versiyonlarda
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 5 Ocak 2025 #7 GucukBey dedi: Dediğiniz cihazlar arasında Watch 6'yı tek grçerim. Telefon markası ne? Genişletmek için tıkla... iPhone kullanıyorum fakat Apple watchlara kadar bütçe çıkmam muhtemelen.
GucukBey dedi: Dediğiniz cihazlar arasında Watch 6'yı tek grçerim. Telefon markası ne? Genişletmek için tıkla... iPhone kullanıyorum fakat Apple watchlara kadar bütçe çıkmam muhtemelen.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #8 Edin Dzekoo dedi: iPhone kullanıyorum fakat Apple watchlara kadar bütçe çıkmam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Samsung daha iyi bana kalırsa. Apple watchlar sanırsam normal serilerinde su geçiriyordu
Edin Dzekoo dedi: iPhone kullanıyorum fakat Apple watchlara kadar bütçe çıkmam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Samsung daha iyi bana kalırsa. Apple watchlar sanırsam normal serilerinde su geçiriyordu
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 5 Ocak 2025 #9 thebugrraa dedi: bütçe? Genişletmek için tıkla... Bu söylediklerimin civarinda 6kyi çok geçmek istemiyorum.
thebugrraa dedi: bütçe? Genişletmek için tıkla... Bu söylediklerimin civarinda 6kyi çok geçmek istemiyorum.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.387 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #10 Edin Dzekoo dedi: iPhone kullanıyorum fakat Apple Watch'lara kadar bütçe çıkmam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... O zaman bütçe söyleyin Huawei saatlerden bir şeyler önerelim. Huawei iOS uyumluluğu daha iyi. Samsung saatler için sorun yaşarsınız IOS'da.
Edin Dzekoo dedi: iPhone kullanıyorum fakat Apple Watch'lara kadar bütçe çıkmam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... O zaman bütçe söyleyin Huawei saatlerden bir şeyler önerelim. Huawei iOS uyumluluğu daha iyi. Samsung saatler için sorun yaşarsınız IOS'da.