Akıllı saat önerisi

ShawWins

Hectopat
Daha fazla  
Android'den iOS'a geçtim telefon olarak. Düz normal kol saati bakiyordum, akıllı saat bakmaya başladım ama kafam karıştı Apple Watch bakiyorum, hem fiyat olarak farklı hem de bir sürü modeli var. Yani su geçirmezliği iyi olsun istiyorum, denize suya cıkarmadan rahatça girebileyim. Batarya açısından vs. F/P olsun istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeniz nedir hocam? 1000 liraya da saat var 10000 liraya da F/P.

Apple Watch bakıyorsanız Ultra dışındaki modelleri tuzlu suya teması önerilmiyor ve bu birçok üreticinin akıllı saati için geçerli sadece Apple'da değil. Tuzlu suyu bir yana bırakırsak ikinci el bakıyorsanız Series 2 ve üstü herhangi bir model su geçirmeme olarak işinizi görür, yeni alacaksanız Apple Watch SE 2 en mantıklı cihaz olacaktır fiyatına göre. Pil açısından hiçbir Apple ürünü saat memnun etmez başka üreticiye bakın derim.

iOS telefonla, Apple Watch harici hiçbir saat tam randımanlı çalışmıyor maalesef. Bütçenize göre Apple Watch bakın. 8 ve üzeri versiyonlar işinizi görecektir. Hiçbir Apple Watch pil açısından mutlu etmez. Ama yarım saatte şarj oluyor. 2 sene kolumdan neredeyse hiç çıkartmadım. Denize girdim, inşaata girdim, deprem bölgesinde kolumdaydı, hiçbir arıza yaşatmadı. Sabah evden çıkmadan 30 dakika önce şarja takıyorum, çıkarken alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya öğrenciyim zaten senınkı kadar bıle sey yasamaz kolumda deprem bölgesine bile girmişsin tek isteğim zevktir veya hevestir öyle görebilirsiniz denize havuza gırınce sorun cıkmaması hangi modeli önerirsiniz yani

Canı sıkılan birisi önceki mesajımı raporlamasa güzel olurdu
Apple Watch 8'den itibaren bakabilirsiniz. Yüzmeye gireceğiniz zaman yüzme moduna alın saati. Başka bir şey yok.
2. el piyasasına çok güvenemıyorum belkı ıcı acılmıstır su gecırır falan dıye garantili de satılmıyordur eski cihaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…