Akıllı saat önerisi

Yusuf Şahan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Galaxy A56 kullanıyorum. Saat fiyatları ve özellikleri hakkında hiç fikrim yok o yüzden bütçe belirleyemiyorum.

Benim için pil iyi olursa iyi olur normal bir akıllı saat kaç gün dayanıyor acaba? Daha önce kullandıklarım genellikle sadece saati gösteren cihazlardı.

Arkadaşlar Galaxy A56 kullanıyorum. Saat fiyatları ve özellikleri hakkında hiç fikrim yok o yüzden bütçe belirleyemiyorum.

Benim için pil iyi olursa iyi olur normal bir akıllı saat kaç gün dayanıyor acaba? Daha önce kullandıklarım genellikle sadece saati gösteren cihazlardı.

Huawei saatler en iyisi bana göre GT2 ve GT3 kullandım 1 hafta sarjı gidiyordu

Galaxy Watch7 kullanıyorum, harika. Şarjı 2 gün gidiyor, android olmasından kaynaklı.

Yazan herkese çok teşekkür ederim ama çok fazla seçenek var. Sizce neye göre değerlendirme yapmalıyım?

Xiaomi Redmi Watch 5 Active ne diyorsunuz? Fiyatı çok makül geldi ve kare tasarımı hoş duruyor.

Yazan herkese çok teşekkür ederim ama çok fazla seçenek var. Sizce neye göre değerlendirme yapmalıyım?

Xiaomi Redmi Watch 5 active ne diyorsunuz? Fiyatı çok makül geldi ve kare tasarımı hoş duruyor.

Onun Lite hali var güzel saat arasındakı tek fark ekran, 5 aydır kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı