Akıllı saat önerisi

• Konuyu başlatan ege087
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 101

ege087

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kendime spor ve sağlık takibi açısından bir akıllı saat almak istiyorum. Android kullanıcısıyım 3 model arasında kaldım. Bunlar Huawei Watch GT 4, Samsung Watch 5 Pro ve Samsung Watch 7. Kullanan arkadaşlar varsa iyi ve kötü yönlerini yazabilir mi?

Huawei Watch GT4 yerine sağlık ve spor takibi için Huawei Watch fit 4 Pro alın.

Watch 7 kullanıyorum, şarjı 2.5 gün falan gidiyor. Hiçbir şikayetim yok açıkçası, zaten akıllı saatten inanılmaz şeyler beklememek lazım ama sensörlerinin verimli ve hızlı çalıştığını, Samsung telefon ile uyum/ekosistem konusunda güzel entegre olduğunu söyleyebilirim. Görünüş olarak da akıllı saatler içinde en şık duran olduğunu düşünüyorum. Şarj takıntın yoksa Samsung varken Huawei alınmaz.

Daha dün Huawei Watch GT 6 sipariş verdim. Öneririm. Hem mesaide hem de spor salonunda (haftanın 5 günü gidiyorum) kullanmak için aldım. Android telefon kullanıyorsanız mesaj yazma, telefon rehberinden arama yapmak gibi bir sürü özellik var. 21 güne kadar olan şarj ve 3000 NIT parlaklık ile gerçek saat kullanımına yakın deneyim sunuyor. Ben ekran sürekli açık modda kullanmayı düşünüyorum, özellikle mesaide. Zaten şarjı bol, bu modda varsın şarjı 1 hafta gitsin. Yine rakiplerinden çok çok üstün. Ayrıca Watch GT 6 modelinde GPS ve sağlık takibi sensörleri en günceli Huawei modeller içinde. Daha tutarlı ölçümler yapıyor önceki nesillere göre.

Watch 7 kullanıyorum, şarjı 2.5 gün falan gidiyor. Hiçbir şikayetim yok açıkçası, zaten akıllı saatten inanılmaz şeyler beklememek lazım ama sensörlerinin verimli ve hızlı çalıştığını, Samsung telefon ile uyum/ekosistem konusunda güzel entegre olduğunu söyleyebilirim. Görünüş olarak da akıllı saatler içinde en şık duran olduğunu düşünüyorum. Şarj takıntın yoksa Samsung varken Huawei alınmaz.

Bende de Watch 7 var nasıl 2,5 gün dayanıyor? Sürekli kolunda ve telefona bağlıysa imkanı yok. Ama öylece bir yere koyunca 2,5 veya 3 gün boyunca açık kalıyor.

Bende de Watch 7 var nasıl 2,5 gün dayanıyor? Sürekli kolunda ve telefona bağlıysa imkanı yok. Ama öylece bir yere koyunca 2,5 veya 3 gün boyunca açık kalıyor.
Uyurken takmıyorum, uyanıkken de sabah 6'dan akşama kadar kolumda. O şekilde dayanıyor. Her şey açık ve full koldaysa imkanı yok evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı