Akıllı saat tavsiyesi

ygtcck

Femtopat
Daha fazla  
Akıllı saat almak istiyorum ancak 3 marka arasında kaldım. Sizin tavsiye edebileceğiniz hangisi benim almayı düşündüğüm markalar Xiaomi Watch 2 Pro.
Amazfit cheetah Pro.
Samsung Galaxy Watch 7
Siz ne önerirsiniz?

Ben Wesse marka akıllı saat kullanıyorum. Biraz düşük bütçeli ama beni çok tatmin ediyor. Görüntüsü de çok hoş açıkçası. Hasırlı olanları çok hoş tavsiye ederim. Konuşma özelliği yok tabii o dezavantajı.

Ben pek kullanan biri değilim ama çevremde kullanan çok. Şayet ilk kez kullanacaksan Xiaomi Watch 3 active ile başla. Hem ucuz hem yüksek f/p oranına sahip. Memnun kaldıkça modeli geliştirirsin.
Akıllı saat almak istiyorum ancak 3 marka arasında kaldım. Sizin tavsiye edebileceğiniz hangisi benim almayı düşündüğüm markalar Xiaomi Watch 2 Pro.
Amazfit cheetah Pro.
Samsung Galaxy Watch 7
Siz ne önerirsiniz?

Fotumdaki arkadaşların önerisi ile babama Watch 6 Classic modelini aldım. Yaklaşık 1 ay oldu saati alalı gayet memnun. Bir saatten ziyade küçik bir telefon gibi. Önerim samsung'dan yana kullanın şansınızı.

Samsung Galaxy Watch 6 classic kullanıyorum. Gayet memnunum NFC ödeme filan da yapıyorum. Wp mesajlarıma bakabiliyorum. Telefon yanında olmayınca Bluetooth kulaklık üzerimden indirdiğim şarkıyı dinleyebiliyorum.

Amazfit cheetah Pro.
Samsung Galaxy Watch 7
Siz ne önerirsiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karışılaştırma yapmışlar Watch daha iyi geldi bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karışılaştırma yapmışlar Watch daha iyi geldi bana.

Xiaomi Watch 2 Pro nasıl peki.

Samsung Galaxy Watch 6 classic kullanıyorum. Gayet memnunum NFC ödeme filan da yapıyorum. Wp mesajlarıma bakabiliyorum. Telefon yanında olmayınca Bluetooth kulaklık üzerimden indirdiğim şarkıyı dinleyebiliyorum.

Classicle düz modelin farkı ne bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Classicle düz modelin farkı ne bir bilginiz var mı?

Fiziksel olarak döner çerçeve var kullanması daha rahat ve erkekler için daha şık gözüküyor bence. Düz model de yazılımsal olarak var saatinden camının köşesinden parmağını hareket ettirerek çalışıyor bence kadınların kolunda daha şık(öğretim görevlisi hocamda vardı öyle düşünüyorum).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı