Mey31 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Akıllı saate Bluetooth kulaklık bağlayıp müzik dinlenilebilir mi? Ve bunu yapabiliyorsak en ucuz hangi saatte yapabiliriz?
Akıllı saate Bluetooth kulaklık bağlayıp müzik dinlenilebilir mi? Ve bunu yapabiliyorsak en ucuz hangi saatte yapabiliriz?
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 8 Haziran 2023 #2 Evet dinlenebilir. Fakat önerebileceğim bir marka yok ben Honor magic Watch 2 kullanıyorum ve blueatooth kulaklık bağlayabiliyorum.
Evet dinlenebilir. Fakat önerebileceğim bir marka yok ben Honor magic Watch 2 kullanıyorum ve blueatooth kulaklık bağlayabiliyorum.
Mey31 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 @PORTAKAL_SS PORTAKAL_SS dedi: Evet dinlenebilir. Fakat önerebileceğim bir marka yok ben Honor magic Watch 2 kullanıyorum ve blueatooth kulaklık bağlayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki telefondan bağımsız şekilde müzik dinleyebiliyor musunuz benim için test edebilir misiniz
@PORTAKAL_SS PORTAKAL_SS dedi: Evet dinlenebilir. Fakat önerebileceğim bir marka yok ben Honor magic Watch 2 kullanıyorum ve blueatooth kulaklık bağlayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki telefondan bağımsız şekilde müzik dinleyebiliyor musunuz benim için test edebilir misiniz
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.922 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2023 #4 Mey31 dedi: @PORTAKAL_SS Peki telefondan bağımsız şekilde müzik dinleyebiliyor musunuz benim için test edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefondan bağımsız müzik ancak Galaxy Watch gibi pahalı ve depolaması bulunan saatlerde dinlenebilir. Yani uygun fiyatlı saat veya bilekliklerde depolama bulunmuyor veya çok az bulunuyor.
Mey31 dedi: @PORTAKAL_SS Peki telefondan bağımsız şekilde müzik dinleyebiliyor musunuz benim için test edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefondan bağımsız müzik ancak Galaxy Watch gibi pahalı ve depolaması bulunan saatlerde dinlenebilir. Yani uygun fiyatlı saat veya bilekliklerde depolama bulunmuyor veya çok az bulunuyor.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #5 Bende galaxy watch var, spotify preminum varsa saate indirip dinleyebilirsin, ek olarak direk saate mp3 atıp da dinleyebilirsin. İkinci elde çok temiz 1500 liraya var, tavsiye ederim.
Bende galaxy watch var, spotify preminum varsa saate indirip dinleyebilirsin, ek olarak direk saate mp3 atıp da dinleyebilirsin. İkinci elde çok temiz 1500 liraya var, tavsiye ederim.