Akıllı saati PC'nin USB girişinden şarj ederken bilgisayar restart attı

732017

Decipat
Arkadaşlar akıllı saatimi şarj etmek için kasanin ondeki USB girisine bağladım ve oradan enerji gidiyor saate. Ben yanlışlıkla kasanın yakınına tuttum ve kasa restart attı. Herhangi bir sorun olur mu? Bilgisayar açılıyor. Normade endişelenmem ancak onun ucundan enerji gidiyor o yuzden merak ettim.

Hayır olamaz. Her zaman takıyorum sadece şarj aletini çok yakın tuttum ve restart attı.

Tahminimce saatin şarj aletinin oluşturduğu "Ark" denilen elektromanyetik alan çok yakında tuttuysanız transistörlerin durumunu değiştirebilecek kadar etki edebiliyor, işlemcide veya RAM'de önemli kısımları sildiyse sistem fatal bir hata yaşayıp yeniden başlamıştır.

Veya kablo içerisinde hasarlı bir bölge kısadevre yapıp bilgisayarı yeniden başlatmış da olabilir

Tahminimce saatin şarj aletinin oluşturduğu "Ark" denilen elektromanyetik alan çok yakında tuttuysanız transistörlerin durumunu değiştirebilecek kadar etki edebiliyor, işlemcide veya RAM'de önemli kısımları sildiyse sistem fatal bir hata yaşayıp yeniden başlamıştır.

Veya kablo içerisinde hasarlı bir bölge kısadevre yapıp bilgisayarı yeniden başlatmış da olabilir
Sorun olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı