Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #11 Ben de Honor Band 6 var. Diğer bilekliklere göre arayüz akıcılığı ekran vs çok çok daha iyi. Ben tercihimi Band 7'den yana kullanırdım sizin yerinizde olsam. Isari dedi: Mi Watch'ları şimdi detaylı araştırdım, fiyatına değmez gibi görünüyor. Band 7 tam bir F/P ürünü gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız saatlerin ekranı TFT LCD çok kalitesiz bir ekran. Band 7= Amoled, 194x368 piksel. Gayet iyi
Ben de Honor Band 6 var. Diğer bilekliklere göre arayüz akıcılığı ekran vs çok çok daha iyi. Ben tercihimi Band 7'den yana kullanırdım sizin yerinizde olsam. Isari dedi: Mi Watch'ları şimdi detaylı araştırdım, fiyatına değmez gibi görünüyor. Band 7 tam bir F/P ürünü gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız saatlerin ekranı TFT LCD çok kalitesiz bir ekran. Band 7= Amoled, 194x368 piksel. Gayet iyi
Isari Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Akademisyen 4 Şubat 2023 #12 O halde, saatim satıldığı takdirde Band 7 alacağım. Teşekkür ederim.