Akıllı saatin hangi model olduğunu anlayamıyorum

tequiro

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800x3D / NITRO+ RX 6600 XT / MSI B650M GAMING PLUS / T-Force Delta 32GB CL32 5600MHz / 970 Evo Plus 500GB, Renegade 2TB / 2x Seagate 2TB 256MB / NZXT H5 Flow RGB / XPG Core Reactor II 1000W Gold / Lenovo Legion R25i-30 - Viewsonic VX2458-MHD / Ajazz AJ159 Pro / Sennheiser EPOS H6Pro / Pusat K3 Pro
Meslek
Öğrenci
Merhaba elimde bu akıllı saat var ve bunun şarj aletine sahip değilim. Ben sıfır olarak bir yerden veya birinden almadım, çöpe atılmıştı ve gözüme hiç bozuk gibi gelmedi fakat gerçekten aklınıza gelebilecek çoğu model gibi bende karşılaştırdım mutlaka bir şeyi eksik çıkıyor. Eğer bu konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim, modelini bulursam ona göre şarj aleti sipariş edip kullanmayı hedefliyorum.

Eh bende anlamış değilim dediğim gibi genelde tüm özellikleri tutuyor sonra bir şeyi farklı çıkıyor genelde şu saatin arkasındaki yer.

Bu attığınız saatdeki 4.fotoğraf diğer fotoğraflarla ve benim attığım saatle uyuşmuyor ama ben her şeyi geçtim arkadaşlar ben buna hangi şarj aletini alayim şarj yeri gözüküyor kesin şu şarj edebilir diyeceğiniz bir şey var ise alayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…