Akıllı saatler ve kulaklıklar, telefon bataryaları gibi mi şarj edilip kullanılmalı?

Isari

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Akademisyen
Merhaba arkadaşlar,
Malum, artık cep telefonu ve dizüstü bilgisayarlarının bataryalarının %80'den fazla şarj edilmemesi, %20'nin altına düşmesine izin verilmemesini öğrendik. Ama akıllı saatler, bileklikler, Bluetooth kulaklıklarda nasıl yapacağız? Kimisi yine telefonlarda olduğu gibi %20-%80 aralığında tutun diyor ama kimileri, bu cihazların bataryaları çok küçük olduğu için %100 şarj edebilirsiniz diyorlar.

Sizlerin görüşleri nedir?

Şahsi fikrim.
o kadar para verip aldığımız kulaklık, akıllı saat, telefon gibi cihazlarda %20-%80 sarj olayına hiç takılmıyorum sonuçta ben onu kullanmak için satın alıyorum.
%100 doldurup kullanırım her zaman 3-4 yıl sonra bataryada perfonmansında düşüklük olduğu zamanda hala o cihazdan memnunum isem ücreti neyse değiştiririm.
eğer aldığım ürününü değerini düşürmek istemiyorsan zaten gidip altın alıp koyacaksın kenara
aynı şekilde telefonlarda kılıfta kullanmam sırf ince güzel diye telefon alıyor herkes kılıf takınca odun gibi kalın oluyor

Bu aralık muhabbetini ilk kim çıkardı ortaya acaba? Bir etkisi yok anlatıldığı kadar. %20 %80 aralığında tutun vb. İstediğiniz gibi kullanın yeni pil teknolojileriyle birlikte böyle şeyler yok artık. Eskiden de gece şarjda bırakmayın deniyordu.

Batarya teknolojisi çok gelişti ve değişti, şahsi fikrim %20 ya da %80 durumuna takılmamalısın, ben çok pimpirikliyim, aldığım her şeyi çok uzun vade kullanmak için üstüne çok titrerim, dikkatli kullanırım, ama cidden takılma, o kadar para veriyorsun, aldığın ürünün üstünde şöyle ya da böyle şarj et demiyorsa normal şarj et gitsin

Haklısınız arkadaşlar. Bu yönüyle düşünmek lazım dediğiniz gibi. O halde %100 şarja devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…