Akıllı Tahta İnternet Erişimi Sorunu

Şöyle düşünün vpn=adsl hotspot=modem. Kısacası ilk olarak telefona bir vpn ağ bağlayın. Ardından Ayarlar/Kablosuz/diğer/hotspot'u açın ve bir kullanıcı adı ve şifre belirleyin hotspot u açın. Akıllı tahtadan wifi ile telefona bağlanın. Artık özgürsünüz.

Teşekkürler, deneyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedikten sonra sonucu yazarsanız sevinirim.
Geç de olsa deneyebildim. Hotspot VPN'yi kurdum bağlanmadı, ultasurfu denedim o da bağlanmadı. Windows 10'a yükseltmekten başka çare kalmadı sanırım.

Tam anlayamadım ama net yok deyince bağlantı yok sandınız. İnternet var, sansürlü. Sansürü kaldıramıyorum.

hocam okullda bilgisayar öğretmen'inde şifreler var isterseniz belki söyler ZenMate VPN - Güvenli İnternet & Unblock

hocam okullda bilgisayar öğretmen'inde şifreler var isterseniz belki söyler ZenMate VPN - Güvenli İnternet & Unblock
Çoğu sınıf Windows 10'a yükseltti. PC hocası dediğimiz kişi de arıza olduğunda geliyor. Sürekli okulda bulunan biri değil. Anlamıyorum, neden engellersin interneti? Twitter yasağı geldiği gün twit rekoru kırıldı bu ülkede. Sabrımızı ölçüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…