Akıllı tahta mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
Hocam, okuldaki akıllı tahtalara Windows 10 yükledik ve bazı tahtalarda ara sıra bir yere girince mavi ekran veriyor.
Şu şekilde:

Fotoğrafı internetten buldum ama bunun aynısı.

Evet bu. Uyarımı yapıyorum. Eğer büyük bir soruna sebebiyet verirseniz başınız ağrır uğraşır durursunuz. Tahtanın fiyatı birim başı 20-25 bin TL.

Artı -1 Eksi
Evet bu. Uyarımı yapıyorum. Eğer büyük bir soruna sebebiyet verirseniz başınız ağrır uğraşır durursunuz. Tahtanın fiyatı birim başı 20-25 bin TL.
Peki hocam. Bilişim hocalarının kullandığı imajdan kullandık, yine de siz bilirsiniz.

Peki hocam. Bilişim hocalarının kullandığı imajdan kullandık, yine de siz bilirsiniz.
Ama mavi ekran hatası alıyorsunuz Ve yetkiniz olmayan bir kurulum. Hatta durun imajı aldığınız platformu da tahmin edeyim.

bilgisayarbilisim.net

Ama mavi ekran hatası alıyorsunuz Ve yetkiniz olmayan bir kurulum. Hatta durun imajı aldığınız platformu da tahmin edeyim.

bilgisayarbilisim.net
Hafızoğlu Hatta okulda bir tahta var onda da Windows 10 yüklü hem Hafızoğlu'ndan alınmış bir imaj. Kaç yıldır çalışıyor.

Paylaşılan imajlar sizin kurmanız için paylaşılmıyor. O imajlarda bilgisayar öğretmeninizin kısıtları ayarlaması gerekiyor. Hatta ve hatta sizin imajı kuramamanız için tahtaların BIOS şifresi olması gerekiyor. Yaptığınız suç.

Nasıl bir kısıtlama hocam?

Peki hocam. Müdür yardımcısı falan haberleri vardı. Neyse artık geleceğe bakacağız ne gibi bir sorun çıkacak.
Denetim yapılmadığı sürece sorun çıkmaz. Ancak okuldaki tahtalardan birinde olası bir arızaya sebep olursa o zaman başınız ağrıyabilir.

Denetim yapılmadığı sürece sorun çıkmaz. Ancak okuldaki tahtalardan birinde olası bir arızaya sebep olursa o zaman başınız ağrıyabilir.
Aslında tahtaların prizlerini gizlemeleri lazım. Pata küte sistem çalışırken fişten çekiliyor. Karşı sınıfta mavi ekran hatası veriyordu sistem bir türlü açılmıyordu. Araştırmaya başladım yöntemleri denedim ama bir sonuç alamadım. En son çözüm formattı, format attık sorun çözüldü. Ondan sonra bağımlılık yaptı zaten okuldaki çoğu tahta Windows 8.1'di tüm hepsinin sürümlerini yükseltelim dedik. İznimizi aldık ve yapmaya başladık. İnşallah bir sorun çıkmaz, çıkarsa da düzeltmek için elimizden gelenleri yaparız. Düzeltemezsekte 30.000TL ödeyeceğiz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…