Paylaşılan imajlar sizin kurmanız için paylaşılmıyor. O imajlarda bilgisayar öğretmeninizin kısıtları ayarlaması gerekiyor. Hatta ve hatta sizin imajı kuramamanız için tahtaların BIOS şifresi olması gerekiyor. Yaptığınız suç.
Paylaşılan imajlar sizin kurmanız için paylaşılmıyor. O imajlarda bilgisayar öğretmeninizin kısıtları ayarlaması gerekiyor. Hatta ve hatta sizin imajı kuramamanız için tahtaların BIOS şifresi olması gerekiyor. Yaptığınız suç.
Aslında tahtaların prizlerini gizlemeleri lazım. Pata küte sistem çalışırken fişten çekiliyor. Karşı sınıfta mavi ekran hatası veriyordu sistem bir türlü açılmıyordu. Araştırmaya başladım yöntemleri denedim ama bir sonuç alamadım. En son çözüm formattı, format attık sorun çözüldü. Ondan sonra bağımlılık yaptı zaten okuldaki çoğu tahta Windows 8.1'di tüm hepsinin sürümlerini yükseltelim dedik. İznimizi aldık ve yapmaya başladık. İnşallah bir sorun çıkmaz, çıkarsa da düzeltmek için elimizden gelenleri yaparız. Düzeltemezsekte 30.000TL ödeyeceğiz artık...