Akıllı Tahta sunum boyutu nedir?

özgürrrrv

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen evde bilgisayarda sunum hazırlayıp okulda sunumu akıllı taktadan actıgımda ekledıgım resimler 4:3 gibi, yazılar yamuk falan gözüküyordu. Tekrardan yapacağım da akıllı tahta için boyutu kaç piksel veya inç olması lazım düzgün gözükmesi için?

Son düzenleyen: Moderatör:

Canva üzerinden hazırlayıp PDF olarak indirmenizi veya canva üzerinden açmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle çalışıyor öyle.

Devlet okullarındaki Faz-1 (siyah Vestel) ve Faz-2 (gri Vestel) akıllı tahtalar 1920x1080, yani 16:9 oranında, 65" (inç) ekrana sahipler. Faz-3'ler ve Fatih projesi kapsamında olmayan akıllı tahtalar hakkında tam bilgim yok.

Sunum yapacağınız akıllı tahta bu ikisinden biri ise bu oranlara uyarak sunumu hazırlayın.

Sorunun akıllı tahta olduğunu sanmıyorum. Kullanılan program ve onun desteği önemli oluyor. Ekran ne kadar iyi olsa da Office 2010 kullanılan tahtalar görüyorum ne yazık ki. Onlarla evdeki Office sürümleri uyuşmuyor ve sorun çıkarıyor.

Sunumu PDF kaydedip istediğini gibi açabilir diye düşünüyorum o yüzden.

PDF olarak yapılırsa daha stabil olur ancak eğer kullanılacaksa slayt gösterisindeki efektler, animasyonlar gibi özelliklerden mahrum kalınmış olacak.

Tarayıcı üzerinden sunum görüntülemeye yarayan sayfalar bulunuyordu. Akıllı tahtadaki slayt görüntüleyici program gerçekten çok fosil bir sürüm ise bu sitelere de başvurulabilir.

Teşekkürler büyük ihtimalle PDF yapacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…