Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Akıllı tahtada kullanmıştım işim bitince kendi PC'me takıp flashı biçimlendirecektim bir anda bu uyarılar geldi karantinaya alıp kaldırdım virüsleri acaba tamamen gittiler mi ne yapmalıyım? Ve bu ne virüsü oluyor?
Akıllı tahtada kullanmıştım işim bitince kendi PC'me takıp flashı biçimlendirecektim bir anda bu uyarılar geldi karantinaya alıp kaldırdım virüsleri acaba tamamen gittiler mi ne yapmalıyım? Ve bu ne virüsü oluyor?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.483 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #2 Kısayol virüsü.
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Haziran 2022 #3 Malwarebytes ile tarama yaptırın. Windows Defender etkisiz kalabiliyor.
U Ugurb01 Decapat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #4 Eset veya Kaspersky tarzı bir antivirüs programı ile tarama yapmanız gerekli.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #5 goktug.59 dedi: Kısayol virüsü. Genişletmek için tıkla... Ciddi bir virüs mü? Ugurb01 dedi: Eset veya Kaspersky tarzı bir antivirüs programı ile tarama yapmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... celejziuk dedi: Malwarebytes ile tarama yaptırın. Windows Defender etkisiz kalabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kuruyorum şimdi bu programlardan birini taratacağım.
goktug.59 dedi: Kısayol virüsü. Genişletmek için tıkla... Ciddi bir virüs mü? Ugurb01 dedi: Eset veya Kaspersky tarzı bir antivirüs programı ile tarama yapmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... celejziuk dedi: Malwarebytes ile tarama yaptırın. Windows Defender etkisiz kalabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kuruyorum şimdi bu programlardan birini taratacağım.