Akıllı tahtada PES 13 grafiği nasıl değiştirilir?

337937

Hectopat
Biz akıllı tahtaya geçen sene PES 13 indirmiştik. Kol getirip oynuyorduk 1V1 atiyorduk filan ama bu sene bir üst sınıfa geçtik. Tahtanin ekran karti yok ama islemcisi iyi bayağı o yüzden grafikler dusukte kalıyor ancak gayet iyi calistiriyor. Dusukde ben bu ayari nasıl biraz daha yukseltebilirim bence en yüksek ayarlarda da gayet akıcı çalıştrabileceğimi düşünüyorum. Settings dosyasini girip High'a tiklayinca sisteminiz desteklemiyor diyor ancak biz yine de denemek istiyoruz bugün arkadaşlarla FM16 da yükledik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıfınızdaki akıllı tahta Faz-1, Faz-2 ve Faz-3 içerisinden hangisi? Fatih projesi ile takılan akıllı tahtaların ekran kartları normalde dahili oluyor. Cihaza format atan bilişim öğretmenleri dahili ekran kartı için gerekli sürücüyü kurmayı bazen unutabiliyor. Bu durumda cihaz ekran kartı yokmuş gibi çalışır.

Dahili ekran kartının VRAM'i kağıt üzerinde düşük olduğu için oyun desteklemiyor olarak gözükebilir. VRAM artırma olayı var. Onu yaparsanız düzelir bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sınıfınızdaki akıllı tahta faz-1, faz-2 ve faz-3 içerisinden hangisi? Fatih projesi ile takılan akıllı tahtaların ekran kartları normalde dahili oluyor. Cihaza format atan bilişim öğretmenleri dahili ekran kartı için gerekli sürücüyü kurmayı bazen unutabiliyor. Bu durumda cihaz ekran kartı yokmuş gibi çalışır.

Faz 1 hocam.

Doğru hatırlıyorsam 2. nesil bir Intel laptop işlemcisi oluyordu Faz-1'lerde. Sonradan müdahalede bulunulmadıysa dahili grafik her türlü vardır.

İşlemciyi öğrenip, ona uygun Intel HD Graphics sürücüsü kurulursa sorunun çözülebileceğini düşünüyorum. Hatta mümkünse okulunuzun bilişim öğretmenine sınıfınızdaki akıllı tahtanın grafik sürücüsünün eksik olduğunu bildirip, sürücüyü bilişim öğretmeninin kurmasını sağlarsanız daha iyi olur.

Doğru hatırlıyorsam 2. nesil bir Intel laptop işlemcisi oluyordu faz-1'lerde. Sonradan müdahalede bulunulmadıysa dahili grafik her türlü vardır.

İşlemciyi öğrenip, ona uygun Intel HD Graphics sürücüsü kurulursa sorunun çözülebileceğini düşünüyorum. Hatta mümkünse okulunuzun bilişim öğretmenine sınıfınızdaki akıllı tahtanın grafik sürücüsünün eksik olduğunu bildirip, sürücüyü bilişim öğretmeninin kurmasını sağlarsanız daha iyi olur.

Ha evet varmış hocam sağ olun 128 MB'lik bir kart var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı