Akıllı Tahtadaki şifre nasıl açılabilir?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Dershanemiz özel kurum. Emko Smart Lock şifresi kuruldu. Sistem şöyle. Hoca geliyor. Telefondan uygulamadan QR kod okutuyor. Her QR kod okutmasında şifre değişiyor ve PIN giriliyor. Tahta öyle açılıyor yani. Açma istememizin sebebi kütüphane saatinde tahtanın internetine bağlanıp konu anlatım videosu ve video çözüm izlemek. Nasıl açabiliriz bu şifreyi? Kurcaladıkta MasterKey şifreside var 6 haneli. Ayrıca o da.

Dosya Ekleri

• IMG_8072.jpeg
    112,2 KB · Görüntüleme: 55
Bizde de o tür birşey var onları açmak zor. Bence yapmayın da.

Bizde de o tür birşey var onları açmak zor. Bence yapmayın da.
Neden hocam? Ne olur? Şöyle birşey buldum. Sistemin Android kısmında Ayarlar menüsünden Uygulamalar kısmına gelince bu şifre uygulamasını görmek mümkün. Ordan uygulamayı kaldırsak mı diye bir düşündük. Ama yapmadık.

Biz de baya kurcaladık tahtayı da galiba sadece yazılımla açılabiliyor. Onun dışında bazen windows hatasıyla falan da açılıyor. Açmayın dememin sebebi fark ederler diye.

Biz de baya kurcaladık tahtayı da galiba sadece yazılımla açılabiliyor. Onun dışında bazen windows hatasıyla falan da açılıyor. Açmayın dememin sebebi fark ederler diye.
Hocam fark ederlerse bir şekilde çözeriz. Bu Windows hatasıyla nasıl açabiliriz acaba?

Yanılmıyorsam flashın içine bir takım programlar atarak o kilit ekranını aşabilmenin bir yolu var fakat nasıl ve ne olduğunu bilmiyorum.

Telefondan QR okutmayı deneyin.
Hocam önceden hesap açtı yetkili hoca. Tüm hocalardan tek tek e posta aldı. Onların telefonuna indirdi. Biz kendi telefonumuzdan okutunca direkt uygulamaya atıyor. Giriş yap ekranı çıkıyor. Bu kadar güzel fikirleriniz olduğu için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…