Akıllı tahtadaki yönetici şifresi

Sınıfımızdaki akıllı tahta Windows 10 ve yönetici izni gerektiren her şeyde şifre istiyor. Atıyorum bir dosya silicez şifre istiyor sınıf başkanı olarak sınıfımızdaki refah seviyesi için bunu kaldırmak istiyorum.
Refah seviyenizi arttırmak için müdür yardımcısıyla konuşun hocam.

Sınıfımızdaki akıllı tahta Windows 10 ve yönetici izni gerektiren her şeyde şifre istiyor. Atıyorum bir dosya silicez şifre istiyor sınıf başkanı olarak sınıfımızdaki refah seviyesi için bunu kaldırmak istiyorum.

İnternete Fatih akilli tahta şifre yazınca ilk çıkan doğru şifre onu kopyala halledersin.

Bir sınıf başkanı olarak burnunu her şeye sokma.

Çok mu biliyorsunuz hocam :D

H3gy!*PA79fk5%1'di eskiden.

Şu anda da öyle fakat 11. sınıf malum dosya aktarımı çok oluyor şifrede epey bir sıkıntı yaratıyor kaldırmaya çalışmamın en büyük sebebi ise o.

İnternete Fatih akilli tahta şifre yazınca ilk çıkan doğru şifre onu kopyala halledersin.

Şifre elimde mevcut hocam o sıkıntı değil gerek öğretmenler, gerek öğrenciler için sürekli kullanmak sıkıntı yaratıyor.

Refah seviyenizi arttırmak için müdür yardımcısıyla konuşun hocam.

Öneriniz için çok sağ olun ama zaten kendisi çözemedi başta. Okulum şehrimin öne çıkan okullarından biri olmasına rağmen bilgisayar yetkilisi, öğretmeni bulunmuyor öğrenciler bildiği kadarıyla hallediyor.

Öneriniz için çok sağ olun ama zaten kendisi çözemedi başta. Okulum şehrimin öne çıkan okullarından biri olmasına rağmen bilgisayar yetkilisi, öğretmeni bulunmuyor öğrenciler bildiği kadarıyla hallediyor.
Kendi kullanıcınızı(ETKullanici) denetim masası üzerinden yönetici yapmayı denediniz mi? Anladığım kadarıyla UAC'lerde şifre girmek istemiyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı